Aishwarya Rai & Anak Kini Bebas Dari Cov1d-19, Tapi Lain Pula Nasib Suami Dan Bapa Mentuanya

Selepas 10 hari menerima raw4tan di h0spital Navati Mumbai, pelakon jelita, Aishwarya Rai Bachchan dan anak perempuannya, Aaradha dibenarkan keluar h0spital.

Perkara demikian dimaklumkan oleh suaminya, Abhishek Bachchan menerusi akaun Twitter.

 

Aishwarya dan Aaradhya telah dibenarkan keluar h0spital dan mereka kini dalam perjalanan pulang ke rumah. Manakala, saya dan bapa masih dit4han di h0spital dan dir4wat secara sempurna oleh pihak h0spital.

Menurut Abhishek, isteri dan anaknya sudah disahkan n egatif w4bak C0v1d-19. Tambahnya, mereka akan pulang ke rumah semula. Jelasnya lagi, dia dan ayahnya iaitu Amitabh Bachchan masih berada di h0spital untuk mendapatkan raw4tan. Ucapan terima kasih buat semua yang mendoakan k3sihatan mereka sekeluarga turut diucapkan.

 

Terdahulu, Amitabh Bachchan disahkan positif wab4k berkenaan setelah menunjukkan gejala ringan. Susulan daripada itu, Abhishek dan keluarganya turut disahkan positif juga selepas itu. Manakala, ahli keluarga yang lain dipercayai negatif ketika melakukan ujian saringan.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Press

Sumber: Abhishek Bachchan/OhBulan

Be the first to comment on "Aishwarya Rai & Anak Kini Bebas Dari Cov1d-19, Tapi Lain Pula Nasib Suami Dan Bapa Mentuanya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*