“Pernah Dipvkul Madu”..- Bekas Isteri

Lagi 1su kontr0versi rumahtangga hangat diperkatakan di dalam industri. Selepas pend3dahan netizen mengenai pelawak Shuk Sahar, terbaru Imam Muda Syed Mohd Faris dikhabarkan telah mencer4ikan isterinya, Nur Hidayu Rosly baru-baru ini.

Cer4i Talak Satu, Dua Hari Selepas Ulang Tahun Perkahwinan

Pend3dahan tersebut telah dibuat sendiri oleh Hidayu menerusi temubual bersama Harian Metro yang mana finalis program Imam Muda musim kedua pada 2014 itu mencer4ikannya selepas berkahwin kali kedua secara rahsia di Songkhla, Thailand pada 18 Mac lalu. Lebih menyedihkan, Hidayu memaklumkan dia telah dicer4ikan dengan talak satu di m4hkamah Rendah Syariah Petaling Jaya pada 28 Mei lalu, dua hari selepas menyambut ulang tahun yang ke-13 perkahwinan mereka.

Pernah Dikasari Madu 

Bukan itu sahaja, madunya itu juga pernah bertindak kasar terhadapnya dengan men3ndang, mem1jak kaki serta memulas tangannya ketika habis berpantang selepas melahirkan anak kelima mereka. Tindakan itu dibuat selepas suaminya dikatakan bakal mencer4ikan salah seorang daripada mereka.

“Kejadian berlaku di tempat kerja saya kira-kira jam 12 tengah malam. Wanita itu berang apabila suami memaklumkan dia mungkin akan mencer4ikan salah seorang daripada kami.

“Pada mulanya semua berlaku dalam keadaan baik. Namun, apabila suami bercakap mahu mencer4ikan salah seorang daripada kami, dia mula mengasari saya selain mend4kwa suami saya tidak memberinya nafkah dan sudah dua hari tidak pulang ke rumah,” katanya dalam temubual tersebut.

 

Suami Berubah 

d3dah Hidayu lagi,dia sememangnya mengenali wanita itu ketika sama-sama menyertai misi d4kwah di Sarawak pada 2018 yang mana turut disertai suaminya.

“Kami berada di sana selama seminggu. Ketika itulah saya berkenalan dengan wanita itu. Dalam penerbangan balik, saya pelik kerana dia menaiki penerbangan sama dengan suami, tetapi saya tidak. Dari situ, saya mula rasa ada yang tak kena,” katanya.

Menurut Hidayu, dia sedar akan perubahan yang ketara pada suaminya apabila kerap pulang lewat dan adakalanya tidak pulang langsung ke rumah. Bukan itu sahaja, suaminya juga tidak lagi memberi wang nafkah dan hanya diberikan mengikut kehendaknya sebelum memberitahu sudah berkahwin dengan wanita itu pada hujung Januari lalu ketika dia baru melahirkan anak kelima mereka.

Difahamkan, sebelum ini Imam Muda tersebut pernah meluahkan hasratnya untuk berkahwin lagi namun Hidayu memintanya untuk berfikir terlebih dahulu memandangkan mereka mempunyai anak-anak.

Pernah Berkenalan Dengan Lima Wanita Lain 

Bagaimanapun, pend4kwah bebas itu tetap ingin meneruskan keinginannya untuk berkahwin lagi dan mend4kwa wanita lain boleh melayannya lebih hebat daripada dirinya.

“Sebelum dengan wanita ini dia pernah berkenalan dengan lima wanita lain dan mengajak mereka berkahwin. Namun, tidak berjaya kerana mereka semua tidak mahu berpoligami”

Untuk rekod, Mohd Faris dan Hidayu dikurniakan lima cahaya mata berusia lingkungan 12 hingga lapan bulan. Sepanjang perkahwinan itu juga,Hidayu pernah mengalami kegvguran sebanyak empat kali.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Press

Sumber : Murai

Be the first to comment on "“Pernah Dipvkul Madu”..- Bekas Isteri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*