Luahan Seb4k Siti Sarah Apabila Rumahtangga Diganggu Per4mpas

BAGI mengekalkan kebahagiaan rumah tangga, penyanyi Siti Sarah Ra1suddin berkata dia menjaga hubungan dengan Allah dan sentiasa mendoakan yang terbaik dalam perkahwinannya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mana ni??? Tee off pkl 1.30 ptg,,, Dah katmana tu?? 😂😂😂@sportsrevobysafiqrahim

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu) on

Menurut Sarah, sebagai manusia biasa dia hanya mampu bertawakal dan mengharapkan doa yang terbaik untuk memastikan keluarganya kekal bahagia.

“Saya tak dapat nak buat apa-apa sekiranya berlaku… saya anggap ia atas kehendak dan izin dari Allah, saya tak boleh nak kawal suami cuma yang saya boleh buat menjaga hubungan dengan Allah.

“Saya hanya harapkan Allah berikan yang terbaik untuk rumah tangga saya. Itu adalah sebaik-baiknya!, ” katanya.

Siti Sarah berkahwin dengan pelawak Shuib pada 2011 dan dikurniakan tiga anak iaitu Uwais Al Qarni, Dzakira Talita Zahra dan Ariq m4tin.

Golongan ‘g0ld digger’ buat Shuib elak baca mesej di media sosial – “Saya bukan alim sangat tapi selalu ingat pesan emak!”

PELAWAK dan ahli perniagaan Shuib menyedari kewujudan golongan wanita yang gemar mengambil kesempatan serta mempergunakan lelaki kaya sebagai lubuk emas untuk kepentingan peribadi.

Enggan terpalit dengan kontroversi yang boleh memusnahkan rumah tangga itu, Shuib atau nama sebenarnya Shahmira Muhamad, 35, berkata dia cuba mengelakkan diri daripada terjervmus dalam hubungan terlarang itu.

“Saya sedar kewujudan wanita yang digelar kaki kikis ini dan dalam situasi sekarang ini duga4nmemang hebat lebih-lebih lagi sebagai ahli perniagaan.

“Saya memang cuba elakkan diri supaya tidak menerima duga4nbegitu… tapi kalau nak cerita fasal duga4nini bukan orang jah4t sahaja kena, orang baik pun boleh diuji, apa-apa pun semua bergantung pada kita macam mana nak menahan.

“Saya beruntung sebab dikelilingi pelbagai jenis kenalan dan pernah lihat kawan yang terbabit dalam hal ini, jadi saya boleh tengok sendiri apa buruknya jika kearah itu… kita boleh nilai sendiri,” katanya kepada mStar.

Shuib berkata demikian ketika ditemui di pelancaran lagu Teh Terakhirku dan majlis pembukaan cawangan kafe Bubblebee di The Strand, Kota Damansara pada Selasa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

masyaallah .. ibu manis sungguh .. daddy bangga dengan ibu.. ni tudung ni kalau org belum menikah , jumpa mak mertua mesti jadi punya .. punya lah ayu .. @lovetahq

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu) on

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Press

Sumber : mstar

Be the first to comment on "Luahan Seb4k Siti Sarah Apabila Rumahtangga Diganggu Per4mpas"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*