Bella Astillah Sokong Video Wanita Heny4k Sk4ndal Suami… “Time Seronok-Seronok Tak Takut Pula!”

Pelakon dan penyanyi Bella Astillah menyokong tindakan isteri menyer4ng sk4ndal suami seperti video yang tular di Twitter baru-baru ini.

Dalam video berkenaan dua wanita menyer4ng seorang lagi wanita lain ketika bersama seorang lelaki yang dipercayai suami kepada salah seorang daripada wanita yang meng4muk itu.

“Kenapa time ni baru perempuan tu nak sorok belakang lelaki tu je?

“Takkan takut pula? Sebab time seronok-seronok tak takut pula lelaki tu suami orang.

“I faham perempuan yang hempvk tu dia nak settle peny0ndol tu cukup-cukup tak nak bagi lepas sebab nanti kat rumah turn laki dia pula kena hempvk,” tulis Bella.

 

Dalam video berkenaan juga, wanita yang sedang bersama lelaki terbabit dipvkul, diteraj4ng dan dibaling gelas kaca hingga pecah oleh wanita yang datang menyer4ngnya.

Seperti sedia maklum Bella sebelum ini pernah terp4lit dengan ins1den seakan-akan sama dengan situasi video berkenaan.

Julai 2017 kec0h apabila pelakon dan penyanyi kelahiran Singapura, Alif Aziz ditahan kerana did4kwa memvkul isterinya di sebuah pusat hiburan di Cheras, Kuala Lumpur.

Ketika kejadian itu, Bella ke premis terbabit untuk mencari suaminya.

Bagaimanapun ketiba tiba di sana Bella mendapati suaminya bersama wanita lain dalam sebuah bilik karaoke dan mengambil gambar mereka sebelum berlaku pert3ngkaran mulut antara pasangan suami isteri itu.

Alif yang ber4ng dengan tindakan Bella telah mer4mpas telefon bimbit isterinya itu dan memadam gambar bvkti diambil sebelum mencampakkan telefon ke arah m4ngsa.

Kejadian tersebut mengakib4tkan Bella lvka di muka dan lutut akib4t dipvkul, selain mend4kwa ditolak dengan siku oleh suaminya.

Bella menerima r4watan pes4kitluar di Pusat Perub4tan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM) dan tampil membuat laporan polis selepas itu.

Susulan laporan itu, artis berkenaan ditahan dan k3sdis1asat mengikut Seksyen 323 Kanun Kes3ksaan kerana sengaja mendatangkan keced3raan dan Seksyen 18(A) Akta Kegan4san Rumah tangga (KRT) 1994.

Aliff dan Bella kemudiannya dikhabarkan bercer4i talak satu pada Mei 2019 namun merujuk semula beberapa bulan kemudian.

Pasangan itu baru dikurniakan cahaya mata kedua baru-baru ini.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Press

Sumber : Gempak

Be the first to comment on "Bella Astillah Sokong Video Wanita Heny4k Sk4ndal Suami… “Time Seronok-Seronok Tak Takut Pula!”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*