Nyanyian Sambil Bermain Gitar Sedap Penuh Syahdu, Tapi Akhirnya…

Bakat yang dianugerahkan pada seseorang itu tidak kira dalam bidang kreatif, hiburan dan lain-lagi, semuanya menjadikan individu tersebut ada kelebihan tersendiri. Setiap orang ada keistimewaannya yang tersendiri. Jika tidak dicungkil bakatnya manakan tahu sebenarnya kita boleh melakukannya.

Sama seperti video nyanyian sambil bermain gitar oleh lelaki ini. Nyanyiannya cukup syahdu sekali. Memang boleh layan! Menonton rakaman nyanyian merdu lelaki ini boleh bikin jiwa turut terbuai rasa.

Menerusi video tersebut, kelihatan seorang lelaki sedang bermain gitar sambil menyanyi dan juga duduk di atas pagar penghadang. Sedang asyik lelaki itu menyanyi dan selepas habis ‘layan perasaan’ sungguh tak disangka tiba-tiba dia terjatuh!

Berikut adalah video yang dikongsikan semula oleh Instagram Era.Je baru-baru ini:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mula-mula rasa nak menangis, last tu tergelak pulak. 😂 #sharERA . Kredit: atengsepet

A post shared by ERA – Muzik Hit Terbaik (@era.je) on

Video nyanyian sambil bermain gitar lelaki ini telah meraih lebih 134 ribu tontonan dan 20 ribu likes. Di ruangan komen yang memberitahu lelaki dalam video ini hanya berlakon dan sememangnya trademark dia selepas menyanyi terus jatuh ke belakang.

Apa-apa pun video lelaki ini telah membuatkan ramai terhibur dan rata-ratanya meninggalkan reaksi mereka di ruangan komen seperti berikut:

“Member kalau ye pon gelak la besar sikit baru la real. Ni nampak nau berlakon”

Main gitar sambil nyanyi sebelum terjatuh 1

“Betullah sedih dengar dia nyanyi pastu autom4tik tergelak kuat”

Main gitar sambil nyanyi sebelum terjatuh 2

“Confirm lepas tu serik dah nak nyanyi”

Main gitar sambil nyanyi sebelum terjatuh 3

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Press

Sumber : HCL

Be the first to comment on "Nyanyian Sambil Bermain Gitar Sedap Penuh Syahdu, Tapi Akhirnya…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*