“1su Tayang Anv,”..- Nourul Depp Buka Mulut

Penyanyi Nourul Deep mengakui cukup terkesan dengan ins1den dirinya menerima panggilan video luc4h daripada lelaki yang tidak diketahui identitinya baru-baru ini.

Begitupun, menurut Nourul dia masih belum sempat untuk melakukan laporan polis berhubung hal tersebut.

“Kami tak sempat nak buat laporan polis lagi, tapi apa saya buat, letak nombor telefon (individu) tu.

“Memang saya s4kithati dan terkesan sebab itu saya letak begitu supaya orang tengok,” katanya yang menjelaskan situasi yang dialami beberapa hari sudah.

Menurut Nourul lagi, biarpun dia berkahwin dengan lelaki mat saleh, itu tidak bermaksud dia bersifat terbuka untuk diperlakukan sedemikian rupa.

“Mereka ingat saya ini kahwin dengan mat saleh, saya ni bersifat terbuka boleh tengok anv mereka. Tak tahulah, saya rasa anda ini s4kitotak, orang hilang akal, orang s4kitjiwa.

“Tak tahulah mereka imiginasi apa. Tolonglah, kalau ada imiginasi tu, guna kat bahagian sepatutnya ya anak-anak sekalian. Malulah sikit, saya ini dah mak-mak orang, adab tu kenalah jaga,” luahnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ramai tanya kami apa perasaan kami bila kami terima hari tu video dan gambar anuuuuuuu🤪🤣🤪🤣🤪 ni jawapan kami

A post shared by N O U R U L (@nouruldepp) on

Pada masa sama, kata Nourul, dia juga meminta agar mana-mana individu di luar sana berhenti daripada mengirim mesej kepadanya untuk dijadikan sebagai ‘anak ikan’.

“Tak perlu mesej kata nak jadi ‘anak ikan’ ke..saya tak mahu jadi mak ikan sebab kami dah jumpa bapa ikan.

“Saya tak macam tu, suami saya jaga saya sebaiknya, buat apa saya nak cari pasal cari yang muda-muda,” katanya.

Sebelum ini, Nourul meluahkan rasa geram apabila terdapat pihak yang bertindak melakukan panggilan video luc4h terhadapnya ketika sedang melakukan live di platform media sosialnya.

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Press

Sumber : Gempak

Be the first to comment on "“1su Tayang Anv,”..- Nourul Depp Buka Mulut"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*