“Foto Mengg0da Dalam Tab Mandi”..- Fatin Afeefa

Amboi Fatin Afeefa, sengaja mengvndang kec4man ke ni?

Baru-baru ini gambar yang dimuat naik Fatin di Intagram berjaya meraih perhatian dan menjadi bualan panas.

Mana tidaknya, gambar sedang mandi di dalam tab mandian!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Minding my own business, as always

A post shared by A F E E F A 🌙 (@fatinafeefa) on

Kapsyennya, “Minding my own business, as always.” Memang nampak dirinya sedang bertenang berendam dalam lautan air dan buih.

Bagaimanapun ia membuat ramai netizen kurang senang dengan gambar tersebut.

S3ksi dan seolah-olah berb0gel pula kata mereka.

Foto: IG

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good morning monday! Aktiviti hari ni is cardio. Sapu hot lotion lepastu pakai @sexycurve_ so that I can feel the extra burn 🔥 Ada siapa nak teman Fa jogging?

A post shared by A F E E F A 🌙 (@fatinafeefa) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

*tahan nafas*

A post shared by A F E E F A 🌙 (@fatinafeefa) on

Gambar ini juga tular di media sosial lain seperti Facebook dan menyebabkan ramai netizen mengeluarkan kata-kata kec4man.

Ada juga yang memberi nasihat agar Fatin menjaga maru4h diri memandangkan dia memegang status ibu tunggal.

Apa pun semoga Fatin Afeefa mengambil kritikan ini dengan cara pos1tif dan berubah menjadi yang lebih baik lagi.

Lepas tengok gambar ni, teringin pula ada jakuzi dalam rumah. Tak begitu?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Daily Vit D, checked ✅ Spam all my photo with blue hearts! 💙 I have something special for 1 winner once I get back in malaysia! 💙💙💙 #monkistyle

A post shared by A F E E F A 🌙 (@fatinafeefa) on

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! Berita Stedy Press

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Press

Sumber: CARI

Be the first to comment on "“Foto Mengg0da Dalam Tab Mandi”..- Fatin Afeefa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*