“Air Mata…” Peguam Ded4h Keputusan Mahk4mah K3s Sam4n Jurur4wat Terhadap Linda Rafar

Peguam Linda Rafar, Nurul Hafidzah Hassan menerusi hantaran di Instagram (IG)nya meluahkan rasa syukur apabila m4hkamah menolak sam4n komital jurur4wat terhadap anak guamnya dengan kos RM5,000.

Menerusi posting tersebut juga Hafidzah mengucaokan tahniah kepada anak guamnya serta ucapan terima kasih kepada semua yang telah mendoakan mereka dan berharap kemenangan pada k3ssusulan.

“Air mata gembira. Sam4n komital jururawat terhadap anak guam saya ditolak m4hkamah dengan kos RM 5,000.00.

“Tahniah anak guam saya @lindarafar semoga kemenangan lain menyusul. Terima kasih atas doa doa kalian. Semoga yang baik2 akan dipulangkan kepada anda semua,” katanya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Air mata gembira. Saman komital jururawat terhadap anak guam saya ditolak mahkamah dengan kos RM 5,000.00. Tahniah anak guam saya @lindarafar semoga kemenangan lain menyusul. Terima kasih atas doa doa kalian. Semoga yang baik2 akan dipulangkan kepada anda semua. Terima kasih atas usaha keras semua team @nha_lawfirm @a.faiz_munawar @zetizulkifli @izzatdzulkafli @najlazayz @wanazmirwanmajid #peguam #peguamkl #peguamshahalam #peguambelapeguamcara #advocatessolicitors #defamation #contract #civillawyer #kllawyer #malaysianlawyer

A post shared by Peguam | Lawyer | Founder (@hafidzahhassan) on

Linda pada 24 Julai lalu berjaya membatalkan notis komital yang difailkan terhadapnya oleh seorang juru4wat sebuah h0spital di Shah Alam pada tahun lalu.

Pada 8 Mei 2019, Linda, atau nama sebenarnya Azlinda Rafar, bersama jurur4wat itu telah mencapai satu penyelesaian luar m4hkamah dan difahamkan Linda memenuhi kesemua bahagiannya dalam penyelesaian tersebut.

Namun begitu, jurur4wat itu tetap memfailkan satu tindakan komital terhadap anggota kumpulan Elite tersebut.

m4hkamah Seksyen Shah Alam telah bersetuju bahawa Linda tidak bersalah dan telah memenuhi kesemua bahagiannya dalam persetujuan tersebut seperti yang dijanjikan.

Untuk rekod, Nurul Hafidzah merupakan peguam sivil dan korporat dari firma guaman NHA Advocates and Solicitors yang mewakili Linda sepanjang k3situ dibicarakan.

Terdahulu, Delegasi Jurur4wat Malaysia (DON) dilaporkan mengumpul dana bagi membantu seorang jurur4wat memfailkan notis komital selepas did4kwa menjadi m4ngsa fitn4h Linda.

Ia susulan Linda memuat naik satu perkongsian di media sosial kerana berasa kesal atas layanan bvruk seorang jurur4wat ketika ibunya dir4wat di sebuah h0spital di Shah Alam

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Press

Sumber : GEMPAK

Be the first to comment on "“Air Mata…” Peguam Ded4h Keputusan Mahk4mah K3s Sam4n Jurur4wat Terhadap Linda Rafar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*