[VIDEO] Doktor tarik keluar ul4r 1.2 meter dari dalam ker0ngkong wan1ta

LEVASHI, Rusia – Sekumpulan doktor menarik keluar seekor ul4r sepanjang 1.2 meter dari dalam kerongkong seorang wanita di Rusia, lapor Daily Mail sebentar tadi.

Menurut laporan, ul4r itu masuk ke dalam mulut wanita berkenaan semasa dia sedang tidur di laman kediamannya di perkampungan Levashi di Dagestan, Rusia.

Wanita yang mula menunjukkan tanda tidak sihat itu segera dibawa ke h0spital dan doktor memberikannya ub4t b1su.

Satu klip video menunjukkan doktor lelaki menggunakan tangannya untuk menarik keluar ul4r itu dari dalam ker0ngkong pes4kit, selepas menggunakan satu tiub hitam untuk membantu proses mengeluarkan rept1lia itu.

Beberapa pegawai perub4tan yang berada di w4d itu terkejvt dan menj3rit sebaik sahaja melihat saiz sebenar ul4r berkenaan yang keluar dari badan pes4kit.

Ul4r itu ditempatkan di dalam satu baldi perub4tan. Bagaimanapun, tiada maklumat dikongsi sama ada ul4r itu masih hidup atau berapa lama ia berada di dalam badan pes4kit.

Kementerian Kesihatan di Dagestan belum mengeluarkan kenyataan mengenai kejadian itu.

Dagestan terletak dekat satu kawasan pergunungan yang bersempadan dengan Laut Caspian. Identiti pes4kit wanita itu dan jenis ul4r berkenaan masih belum dided4hkan setakat ini. – Agensi

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Press

Sumber : Kosmo

Be the first to comment on "[VIDEO] Doktor tarik keluar ul4r 1.2 meter dari dalam ker0ngkong wan1ta"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*