Seperti Seakan Tahu Mahu ‘Pergi’, Ini kata2 Terakhir Arw4h Ghazi

Bekas pembantu peribadi usahawan kosmetik Datuk Seri Aliff Syukri Kamarzaman yang dikenali sebagai Ghazi dilaporkan meni nggal dunia sebentar tadi.

Berita duka itu dikongsi isteri kepada usahawan tersebut, Datin Shahida yang memuat naik ucapan takziah dan mendoakan agar r0h allahy4rham dicucuri rahmat.

Dukacita dimaklumkan…

“Bek-as kakitangan saya yang amat saya sayangi seperti adik saya sendiri, Muhammad Ghazali Mat Lawi telah kembali ke rahma tullah sebentar tadi..

“Mari sama2 kita sedekahkan al-Fatihah dan sama2 doakan r0hnya dicucuri rahmat, diampunkan d0sanya, dilapangkan kvburnya ditempatkan di kalangan mereka yang beramal soleh.

“Saya akan rindu awak Ghazi. Saya sayang awak tapi Allah lebih sayang awak,” katanya.

pem3rgian arw ah turut mengundang kesedih an usahawan kontro versi, Muhammad Sajjad dengan berkongsi gambar kenangan bersama allahy4rham.

Salam takziah buat rakanku…

Sebelum ini, seorang lagi bekas pembantu yang mesra dipanggil Kak Mel turut berkongsi mengenai keadaan ar wah yang sedang te-nat disebabkan apen diks peca h dan kum an telah mere bak ke bahagian paru-paru

“semoga ghazi_ml di beri keajaiban.. pg td sy dpt call dari abg gazi bahawa beliau tgh ten-at sekarang.. di sbbkan app-endiks beliau pec-ah dan kum-an dah mer-ebak ke paru2 beliau.. semoga beliau di beri keku-atan… dan kesem-buhan.. akk pun ingin memohon maaf jk selama kita bersama menjalankan tugasan.. akk ada terkasar bahasa dan mengu ris hati.. halkan mkn minum.. akk pun maafkan segala kesala han ko dik”

Kata-kata terakhir arw4h

Lebih meruntuh hati, arw4h sempat memuatnaik coretan terakhir di Instagram ghazi_ml mengenai bekas majikannya itu yang disifatkan bukan seperti wanita elite yang lain. 

Seperti seakan tahu mahu ‘pergi’, arw4h juga memberitahu merasa ke-sal men-olak ajakan mereka sekeluarga untuk ke tanh suci, Kota Makkah selain berterima kaish kerana melayan baliau seperti ahli keluarga sendiri,

Awalnya Dato dan Datin ada ajak.

Bekerja bersama Datin menguruskan anak-anak..

Terima kasih layan diri ini seperti sebahagian keluarga..

Kami doakan semoga r0h arw4h dicucvri rahmat dan ditempatkan di dalam kalangan orang beriman. Amin.

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Press

Sumber : http://trendingsangat.pw/

Be the first to comment on "Seperti Seakan Tahu Mahu ‘Pergi’, Ini kata2 Terakhir Arw4h Ghazi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*