Gelagat Dua Lelaki Tiru Gaya Kucing Berg4duh Bikin Berdekah!

Mungkin anda sudah biasa mendengar bunyi kucing bergaduh lagi-lagi pada waktu tengah malam. Tetapi pernah tak anda membayangkan jika manusia pula yang meniru gaya kucing berg4duh? Mestinya sukar untuk dibayangkan.

Namun gelagat dua lelaki yang cuba melakonkan gaya kucing berg4duh itu menarik perhatian ramai baru-baru ini. Untuk makluman anda, video itu kini meraih lebih 46 juta tontonan setakat ini di mana rata-ratanya turut terhibur melihatnya.

Di dalam video yang dikongsikan ini, kedua-dua lelaki itu melakonkan gaya kucing yang sedang berg4duh di luar rumah. Biasanya apabila kucing berg4duh, mereka akan membuat bunyi bising dengan gerak badan yang tertentu.

Apa yang menarik perhatian ialah kedua-dua lelaki ini berjaya menirunya dengan begitu baik sekali. Bukan saja dari segi bunyi malah gerak badan mereka juga turut sama seperti kucing yang sedang berg4duh.

Lebih melucukan, lelaki itu siap meniru gerakan kucing yang akan membongkokkan badannya ketika marah. Pada penghujung video, kedua-dua mereka kemudiannya berlari ke tempat lain sama seperti yang selalu dilakukan oleh kucing.

Di ruangan komen, rata-rata netizen turut sama berdekah melihat gelagat kedua-dua lelaki ini. Ramai yang turut memuji persamaan yang dilakukan mereka ini dalam meniru aksi kucing yang sedang berg4duh.

“Ingatkan tahun 2020 dapat tengok kereta terbang tapi ni yang kita dapat…”

“Pagi-pagi aku dah gelak macam hantu…”

“Ada jugak eh rupa macam ni perangai.”

“Tak rilek hahaha…”

Sumber : tik tok

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : HCL

Be the first to comment on "Gelagat Dua Lelaki Tiru Gaya Kucing Berg4duh Bikin Berdekah!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*