Kerja Keras Demi Bisnes, Neelofa Hargai Pergorbanan Suami

Usahawan dan selebriti, Noor Neelofa menitipkan dedikasi buat suaminya, Haris Ismail atau PU Riz yang dilihat begitu komited membangunkan bisnes yang diusahakan mereka, NunHa.

Menurut Neelofa, suaminya mahu memberikan sehabis baik, lebih-lebih lagi menerusi penghasilan produk baru mereka, innai NunHa yang bakal dipasarkan tidak lama lagi.

“Ni masuk hari ke 11, suami kerja dari pagi sampai lewat pagi, biasa 3 atau 4 pagi baru balik. Hari ni call cakap balik lepas ni, masih di kilang production settlekan macam-macam 1su.

“Inilah bab perniagaan yang orang tak nampak, yang orang nampak selalunya end result je, part senang & best je. Kami berniaga bersama dan alhamdulillah saya lebih banyak (work form home) wfh sambil menjaga anak.

“Untuk resellers Innai Nunha, doakan semoga perjalanan perniagaan dimudahkan. All the best untuk hari ni,” lu4h Neelofa.

Ibu kepada seorang cahaya mata itu berkongsi rasa menerusi perkongsian di Insta Stories, pada Isnin.

Dalam pada itu, Neelofa turut mengucapkan terima kasih atas pengorbanan serta komitmen yang telah dicurahkan Haris.

“Untuk suami tersayang, terima kasih sebab banyak mainkan peranan dalam bab production. You sentiasa buat more than 100% untuk solve any issue, takde yang impossible to you. Semoga Allah berkati setiap usaha you and kita semua.

“Berkati setiap ringgit yang kita peroleh, sentiasa rasa cukup dan bahagia dengan rezeki Allah,” tulisnya lagi.

Neelofa turut memuat naik tangkap layar rekod panggilan bersama pasukannya demi memastikan segalanya berjalanan lancar untuk produk terbaru mereka.

Komen netizen:

 

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : MH

Be the first to comment on "Kerja Keras Demi Bisnes, Neelofa Hargai Pergorbanan Suami"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*