Terbiasa Hidup ‘Loner’ Sebelum Kahwin, Fynn Jamal Cuba Biasakan Diri Anak Susah Nak Berenggang

Bekas penyanyi, Fynn Jamal berkongsi fasal sikap anaknya yang gemar ‘melekat’ dengannya. Menerusi satu hantaran yang dimuat naik Fynn di laman Instagram miliknya, dia berkata anaknya sering melekat padanya setiap masa meskipun ruang yang ada begitu luas untuk di duduk.

“Macam ni lah setiap masa setiap hari, macam mana luas pun ruang, tak kisahlah rumah atau kereta memang akan tetap nak melekat semua.

“Ada masa rasa lemas sebabnya kebas, tapi sesungguhnya memang benar Allah paling kenal kita,” tulisnya pada kapsyen.

Pada hantaran yang sama, pelantun lagu Arjuna Beta itu turut berkata sudah terbiasa hidup bersendirian sebelum mendirikan rumah tangga lagi.

“Both Tri (Suami) dan saya datang dari keluarga yang baik-baik, tapi biasalah traditional type.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by فصبر جميل (@fynnjamal)

“Tegas garangnya, ketat kerasnya dan bukan jenis reti bodek-bodek pujuk, standardlah jenis keluarga dulu-dulu.

“Dari bujang kami sorang-sorang, kami berdua memang terbiasa jadi loner, kawan-kawan pun memang tak ramai.

“Bila dua loner disatukan dan hanya Allah tahu apa yang kami perlukan, a super tight clingy close family of four.

“Semoga selamanya sampai begini, semoga anak-anak tak lupa diri,” tambah ibu kepada dua cahaya mata itu.

Sebelum menutup kata, Fynn turut berdoa semoga dirinya dan keluarga diizinkan Allah untuk bertemu di Syurga nanti.

Komen Netizen:

Sekadar info, Fynn menamatkan zaman gadisnya dengan mengahwini seorang jejaka bernama Hazrilfitri “Tri” Hadzir pada tahun 2016.

Mereka kini dikurniakan dua orang cahaya mata hasil perkahwinan tersebut. Pada 2012, Fynn mula mengenakan hijab dan seterusnya pada 2016 terus iqtiqomah dengan memakai niqab (purdah).

 

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : Gempak

Be the first to comment on "Terbiasa Hidup ‘Loner’ Sebelum Kahwin, Fynn Jamal Cuba Biasakan Diri Anak Susah Nak Berenggang"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*