“Akhirny4.. Tuvmp4s Jua” – Wany Hasrita

Penyanyi Wany Hasrita disahkan positif C0V1D-l9 menjelang sambutan Hari Raya Aidiladha yang disambut pada Ahad.

Menerusi laman sosial Instagram, Wany atau nama sebenarnya Nurshazwany Hasrita Hasbullah, 29, berkongsi berita tersebut untuk tatapan umum.

Menurutnya, ini kali pertama dia dij4ngkiti v1rus berkenaan setelah bertahan kekal neg4tif selama beberapa tahun.

“Selamat hari raya Aidiladha! Lambat sikit tak mengapa eh sebab saya beraya dengan cik C0v1d. Akhirnya dah berapa tahun, tumpas jua.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WH (@wanyhasrita)

“Setakat ni simpt0mnya s4kit kepala macam migrain gitu, terus buat saliva test, bam! Double line! Diikuti pula dengan dem4m, batuk dan selsema baru jadi semalam. Oh ya, diarrhea since Sabtu,” tulis Wani di ruangan kapsyen.

Walaupun s4kit, Wany tampil jelita dalam persalinan jubah berona hijau yang digayakan sewaktu menjalani tempoh ku4rantin di rumah.

Dalam pada itu, pelantun lagu Cinta Khayalan itu turut berlapang dada dengan ujian yang diberikan oleh Allah SWT.

“Elok pula timing waktu gini nak kena ya. Tak mengapalah, alhamdulillah.

“Moga Allah hapuskan dosa-dosa dan gantikan kesihatan yang lebih baik. Insyallah amin! Wany migraine dan b4tuk, aduuu s4kitdada,” jelasny lagi.

Sementara itu di ruangan komen, rata-rata rakan selebriti dan pengikutnya menitipkan kata-kata semangat dan tidak ketinggalan ada yang berkongsi tips untuk cepat sembuh.

 

komen netizen

“Semoga cepat sembuh Wany. Rehat banyak-banyak ya,” .

“GWS Wany. Harap jangan makan dulu daging korban, nanti s4kitkepala makin parah,”.

“Cepat sembuh Wany. Kalau s4kit dada tu kena minum Flavettes setiap hari,” .

“Tekak perit memang tak boleh bawa bincang. Semoga Kak Wany cepat sembuh,” .

Sehingga kini, perkongsian tersebut telah menerima hampir 13,000 tanda suka daripada pengikutnya. –  GEMPAK

 

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber :  https://bartasangbad.site/

Be the first to comment on "“Akhirny4.. Tuvmp4s Jua” – Wany Hasrita"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*