Isu Berj1nak Dengan Anj1ng, Natasha Hudson Beri Tegur4n Kepada Dato AC Mizal?

Sebelum ini pernah tular di media sosial mengenai hantaran pengacara Datuk AC mengenai 1su berjinak dengan anj1ng yang mendapat reaksi dari pelbagai pihak termasuklah pelakon, Natasha Hudson

Menerusi Insta Stories, Natasha memohon maaf mengenai dirinya yang lantang bersuara mengenai sentimen haiwan dan menegaskan bahawa dia tidak berasa kagum terhadap sesiapa yang mendiskriminasi kerja orang lain yang telah berusaha untuk menyelamatkan haiwan.

“Mula-mula maafkan saya kerana lantang tentang sentimen HAIWAN. Ia 1su sensitif. Saya tidak kagum dengan sesiapa yang mendiskriminasi kerja orang lain yang berusaha menyelamatkan haiwan.

Anggap la bin4tangjuga ujian untuk menguji keikhlasan lubuk hati kita.”-Tulis Natasha

Dalam pada itu, Natasha turut meminta AC Mizal untuk henti mengkr1tik tindakan anak muda yang melakukan kebaikan membantu anjing-anjing yang terbiar.

“Orang sibuk nak collect pahala. Sebagai selebriti senior, why not support his human/ animal lover cause also? @dacdatoac bagus budak ni.

“At least anak muda yang tunjuk contoh amal yang luar biasa. Jangan kvtuk dia okay? Jemput dia ke rancangan awak mungkin?”-Tulis Natasha

 

Sebelum ini, nama AC Mizal menjadi perhatian selepas memuatnaik hantarannya yang mempertikaikan tindakan individu yang berjinak dengan anjing dan mendkwa perbuatan itu  bertujuan meraih perhatian.

Hantaran tersebut turut mendapat perhatian daripada doktor haiwan yang dikenali sebagai Dr Ima yang menyifatkan kenyataan AC Mizal sebagai kurang bijak.

 

 

 

Sumber: Murai

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : viralkamipress

Be the first to comment on "Isu Berj1nak Dengan Anj1ng, Natasha Hudson Beri Tegur4n Kepada Dato AC Mizal?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*