“Nama simple tapi bermakna…” Akhirnyα Fizo Omar Dedαh Nama Anaknya

 

Tanggal 25 jun 2022 merupakan momen istimewa buat pelakon dan pengacara, Fizo Omar apabila dia isterinya, Fazeera Nazri melahirakan cahaya mata sulong.

Bayi perempuan itu selamat dilahirkan pada jam sekitar 12 tengah malam, di salah satu pusat peru’batan di Selanggor.

Berita gembira itu dikongsi di laman Instagram miliknya, seperti berikut:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by fizoomar (@fizoomar)

Terbaru, Fizo dan isterinya bersepakat untuk memilih nama Wan Khaleeda buat bayi sulung mereka berdua.

Selain itu, Fizo juga berkongsi video ketika dia melakukan pendaftaran kelahiran bayinya itu.

Menerusi video itu, kelihatannya Fizo juga berkongsi sijil kelahiran dengan nama yang dipilih.

“Wan Khaleeda binti Wan Hafizol”

“Dah nak setahun dah kawen baru ambik sijil nikah. Ni pun sbb nak kena daftar kelahiran baby”

“Daddy baru nak up mcm ni la. Daddy2 kat luar sana kena ingat pendaftaran kelahiran ni dalam tempoh 60 hari je. So bertindak cepat k..

“Abe Joe share pengalaman dan checklist apa yang daddy2 di luar sana perlu bawak untuk mendaftar kelahiran anak ni.”

“Rasa2 macam tahun depan nak repeat datang JPN ni pulak la, boleh tak @ffezyranesrytulis Fizo dalam perkongsian video itu.

Manakala, tinjauan di ruangan komen mendapati pelbagai komen ditinggalkan oleh warga maya.

“Nama simple yet meaningful. Artis, nama anak2 simple. Yang orang luar nama anak2 mengada2… puteri ixora anaconda la ape… pening”

“Nice name for the nice baby”

“Untung la laki sy tak tahu. Abis pan’tang sy yang kena gi huhuhuhu sedih betul”

“Allahuakbar. Sama nama baby @fizoomar dgn nama ar’wah anak saya Wan Khaleeda Aisyah. Semoga anak ini menjadi anak yang solehah yea”

“hahahakk !! sabar dlu abe joe . orkkk dluuu bui mummy dy rest dlu”

“Baru siang tadi suami buat urusan ni..sebab dah lebih 60 hari urusan memang ru’mit ..”

 

Sumber:

[1] Rujukan dan gambar, Majalah Pa & Ma dan Instagram Fizo Omar

 

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : slambermedia

Be the first to comment on "“Nama simple tapi bermakna…” Akhirnyα Fizo Omar Dedαh Nama Anaknya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*