Nyanyian Lagu Tiara Versi P. Ramlee Curi Perhatian,

 

Sejak akhir-akhir ini lagu berjudul Tiara yang pernah popular di era ‘rock kapak’ kembali menjadi perhatian ramai. Lagu ini adalah hasil ciptaan M.Nasir dan dinyanyikan oleh kumpulan Kris.

Namun begitu, pada tahun 2022 ini lagu Tiara kembali menjadi kegemaran ramai membvktikan lirik dan melodinya sehingga kini dapat diterima ramai. Bagaimanapun, baru-baru ini lagu Tiara d1sunting dan dimasukkan ke dalam filem P.Ramlee telah mencuri perhatian ramai.

@cikguauto TIARA DALAM KENANGAN#cikguauto #fypシ゚viral ♬ original sound – lagu video Radhi

Dalam perkongsian rakaman itu, dipaparkan babak dalam filem Anakku Sazali yang dilakonkan oleh allahy4rham P.Ramlee. Namun apa yang mencuri perhatian ramai adalah lagu Tiara ini d1sunting dalam babak tersebut. Malah dengan gaya nyanyian seakan sama seperti bintang popular itu membuatkan ramai terhibur.

Bagaimanapun rakaman lagu Tiara versi P.Ramlee ini sebenarnya adalah nyanyian asal seorang pemilik akaun TikTok dengan nama akaun lagu video Radhi.

@laguvideoradhi #trending #tiara #cover #pramlee ♬ original sound – lagu video Radhi

Wow, memang dengar macam nak sama dah dengan suara dan gaya nyanyian allahy4rham P.Ramlee! Perkongsian rakaman lagu Tiara versi P.Ramlee ini telah dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun cikguauto.

Rakaman ini telah meraih jutaan tontonan. Berikut antara reaksi ramai yang ditinggalkan di ruangan komen perkongsian tersebut: 

Sumbercikguauto

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : HCL 

Be the first to comment on "Nyanyian Lagu Tiara Versi P. Ramlee Curi Perhatian,"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*