Mahu Puvtusk4n Hubungan, Lelaki Kirimkan Surat 7 Helai!

 

Adat bila bercinta pasti akan ada masa bahagia dan ada ketikanya berhadapan dengan ujian. Nama pun sedang saling mengenal hati budi. Sedangkan orang yang sudah berkahwin pun boleh bercerai, inikan pula yang sedang bercinta.

Tidak kira sekuat mana pun rasa cinta dan sayang, kalau orang sudah tidak sudi apa boleh buat. Ini yang dilalui seorang wanita di Amerika Syarikat. Wanita itu menerima surat dari buah hatinya sebagai cara untuk meminta putus.

@karlavelarde1234 #breakup #heartache #heartbroken #heartbreaking #breakupletter #surprise #surprisedelivery #letter #sadletter ♬ original sound – Karla

Lebih menyakitkan apabila wanita berkenaan menyangkakan menerima surat cinta dari pasangannya itu. Surat yang diterimanya pula bukan sehelai dua, tapi 7 helai!

Menerusi laporan New York Post, wanita berkenaan teruja apabila menerima surat 7 helai dari teman lelakinya itu. Ini kerana dia menyangkakan ia adalah surat cinta. Namun apabila dibaca, rupanya ia adalah surat untuk memberitahu dan meminta putus dari wanita tersebut.

“Saya teruja kerana fikir teman lelaki menulis ‘surat cinta’ kepada saya..” tulis wanita ini di video dimuat naik di TikTok.

Dalam perkongsian video lain, wanita ini mend3dahkan kelakuan ‘aneh’ teman lelakinya itu. Dia mend4kwa sebelum ini lelaki tersebut melarang dia dari memuat naik gambar tertentu di sosial media.

Malah individu tersebut juga pernah cuba untuk berkenalan dengan rakannya sendiri menerusi aplikasi janji temu.

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : HCL

Be the first to comment on "Mahu Puvtusk4n Hubungan, Lelaki Kirimkan Surat 7 Helai!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*