Beli Mainan Zaman Kanak-Kanak, Harga Terkininya Buatkan Imran Bard Terkejut

 

Zaman kanak-kanak sememangnya antara zaman yang begitu seronok. Jika mendapat peluang, tentu kita ingin kembali di zaman tersebut tetapi kita tidak perlu pulang ke zaman itu menggunakan mesin masa kerana dengan adanya makanan dan mainan yang masih dijual sehingga sekarang sudah cukup membuatkan kita dapat menggamit memori.

Begitulah yang membuatkan netizen mengimbau kenangan zaman kanak-kanak apabila personaliti media sosial dan Youtuber, Imran Bard selepas berkongsikan dia membeli beberapa makanan yang popular ini.

Melalui perkongsian video, Imran Bard dilihat berkongsikan tiga jenis kotak yang merupakan antara makanan zaman kanak-kanak yang popular disaat itu namun dalam pada masa sama dia meluahkan rasa terkejut.

Ini kerana dalam pada dia membayar tiga jenis makanan popular zaman kanak-kanak ini, dia terkejut dengan jumlah wang yang perlu dibayarnya.

Mendengarkan harga hampir mencecah RM50 yang disangkakan hanya bawah RM10 mencetuskan warganet juga terkejut dengan dikongsikan oleh Imran Bard ini sehingga rakaman video yang disertakan dengan review kotak berkenaan telah meraih ribuan tanda suka.

@imeringue2

 

♬ original sound – Anaq Kiriman Heaven

Hantaran video oleh Imran itu bagaimanapun diruangan komen pula, kebanyakannya meninggalkan pandangan terkejut dengan harga tersebut yang tidak disangka-sangka menjadi antara makanan paling mahal zaman kini.

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : HCL

Be the first to comment on "Beli Mainan Zaman Kanak-Kanak, Harga Terkininya Buatkan Imran Bard Terkejut"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*