Ramai Tak Suka, DilabeI Ser4but Dan Bing1t Di HotFM! Ini Jawapan Balas Johan

 

Pelawak, pelakon dan penyampai radio iaitu Johan kini telah pun berkerja dan memulakan tugas di radio yang baru iaitu Hot FM setelah bertahun-tahun di Era FM.

Namun begitu, ada pendengar Hot FM yang mengatakan bahawa kemasukkan Johan di segmen pagi Bekpes Hot FM itu gag4l untuk mendapatkan respon yang baik.

Berganding dengan dua lagi penyampai radio yang senior iaitu Fara Fauzana dan AG, ada mengatakan dan mel4bel Johan sebagai b1ngit.

Ini sekali gus membuat ramai yang tak setuju Johan sertai Fafau dan juga AG.

“Dah tak best, jadi serabvt dan b1ngit, terus spoil Fafau dan AG.” Itu antara komen pendengar Hot FM.

Menjawab komen tidak baik dari sesetengah net1zen, Johan tak mudah mel4tah. Ini jawapan dari Johan.

“Kadangkala orang yang menulis dan memberi komen ni, dia pun tak dengar station radio tu. Ketika di station radio lama saya, memang pelbagai dan macam-macam yang orang komen. Tetapi saya tetap jadi nombor satu.”

“Bagi saya, rasanya yang komen itu hanya segelintir atau secebis saja. Saya tak boleh lupa kepada orang yang menyokong, apa yang orang nak komen itu terserahlah sebab di akhirnya nanti kena tengok result.”

“Saya b1ngit ke saya tak b1ngit ke, kita tengok result tu nanti.”

Kata Johan, ketika di hari pertama dia telah menerima respon yang pos1tif.

“So far, saya baru first day, saya dapat komen yang baik dan pos1tif, dan saya perlu teruskan.”

“Kalau sorang komen yang tak baik, takkan saya nak terus berhenti. Saya jadikan itu sebagai cabaran dan saya akan teruskan dan akan baiki, tu saja.”

Menjawab tentang tanggapan pendengar yang mahu orang baru serta tak mahu dah pelawak jadi penyampai radio, ini pula komen Johan.

“Kalau nak fresh boleh lah tengok berita. Apa yang saya nak buat ini ialah untuk hilangkan tek4nan. Kalau nak info semasa tengoklah berita.”

“Dekat saya bukannya tak ada info, ada, tetapi lebih kepada entertainment.

Itulah komen dari Johan Raja Lawak yang kini berganding dengan Fafau dan AG di segmen pagi Hot FM.

Sumber:NT

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : DNQ

Be the first to comment on "Ramai Tak Suka, DilabeI Ser4but Dan Bing1t Di HotFM! Ini Jawapan Balas Johan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*