Selimut Anak Anzalna Dah MahaI, Sekali Tengok Jenama Put!ng Susu, Buat Lagi Terkeejut

Pelakon jelita Anzalna Nasir dan suami, Mohamad Hanif Zaki menimang cahaya mata kedua mereka, Mohamad Emirhan pada tanggal 20 Mei lalu melalui kaedah pembed4han.

Tidak loket berkongsi foto dan video momen indah bersama anak-anaknya yang comel kepada peminat secara tidak langsung telah menarik perhatian mengenai barangan keperluan bayi yang dipakai oleh anaknya itu.

Video yang dikongsi dua hari lalu di Instagramnya memaparkan anak keduanya sedang tidur sambil memakai selimut dari jenama terkemuka iaitu Fendi dan put!ng susu pula berjenama Boss. Cuba teka berapa harganya?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anzalna Nasir (@anzalnanasir88)

Memang agak mahal tapi tak memb4zir ke pakai barangan mahal-mahal ni?

Menjawab persoalan ini, dalam perkongsian terdahulu, Anzalna memberitahu dia tidak pernah membeli barangan tiruan untuk anaknya dan tidak kesal berhabis untuk membeli barangan yang berkualiti kerana baginya, anak-anak adalah pembawa rezeki.

Tambahnya lagi, lebih baik shopping ikut kemampuan diri walaupun tak berjenama dari membeli barangan tiruan.

“No fake Stuff! Kesian anak kalau orang tau. Buat malu saja. Lebih baik shopping ikut kemampuan diri walaupun tak berjenama,” tulisnya.

Benar kata Anzalna dan apa salahnya jika dia memang mampu kan! Lagi pun kalau kita pakai barangan berjenama, kualitinya sudah tentu jauh lebih bagus.

Apa pun, ukurlah baju dibadan sendiri.

 

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : sinarviral.com

Be the first to comment on "Selimut Anak Anzalna Dah MahaI, Sekali Tengok Jenama Put!ng Susu, Buat Lagi Terkeejut"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*