“Baik atau burvk saya tanggung sendiri” – Elyana jawab foto tak bertudung

TIND4KAN penyanyi Elyana memuat naik foto memperlihatkan dirinya tidak lagi mengenakan hijab pada Sabtu lalu mencetvskan pertanyaan dan spekvlasi peminat.

Bagaimanapun kehadiran Elyana ketika mengadakan persemb4han di sebuah acara tanpa memakai tudung pada Selesa sekaligus mengesahkan desas-desus penyanyi itu tidak lagi memakai tudung.

Ditemui media pada acara itu, Elyana atau Erneelya Elyana Emrizal, 35, bagaimanapun enggan mengulas lanjut mengenai tindakannya melepas tudung kerana tidak mahu kisah itu dipanjangkan.

Nama Elyana menjadi sebutan sebelum ini kerana berbalah dengan netizen.

Nama Elyana menjadi sebutan sebelum ini kerana berb4lah dengan netizen.

“Saya ambil keputusan untuk tidak menjelaskan apa-apa. Selagi saya buka mulut, macam-macam cerita yang tidak masuk akal akan timbul.

“Demi menjaga jiwa sendiri, saya tidak mahu terangkan apa-apa,” katanya.

Nekad dengan keputusannya itu, Elyana memberitahu dia juga tidak peduli dengan kata-kata kecaman netizen yang akan diterimanya berhubung tindakannya tersebut.Sebaliknya kata penyanyi lagu Kalis Rindu ini, apa yang dilaluinya adalah satu proses kehidupan dan tidak pernah menyesal dengan keputusan tersebut.

“Ini adalah proses kehidupan, saya tidak pernah menyesal. Sekarang ini saya buat yang saya fikirkan saya mahu buat. Baik atau buruk saya akan tanggung sendiri.

“Selama ini saya pentingkan orang lain sehingga terlupa diri sendiri. Inilah saya. Jika ada boleh terima… Alhamdulillah. Namun jika tidak saya tak boleh cakap apa,” jelasnya.

Ahad lalu, menjawab persoalan mengenai perkara berkenaan kepada sebuah portal, Elyana berkata ia adalah gambar lama dan tindakannya memuat naik foto itu kerana tiada bahan baru.

 

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : mStar

Be the first to comment on "“Baik atau burvk saya tanggung sendiri” – Elyana jawab foto tak bertudung"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*