[Video] ‘Wahh Bertuahnya..!’ – Hargai Jasa Pkerja, Hafiz Mahamad Hdiahkan Pkej Umrah Kepada 120 Orang Stafnya.

Nama usahawan terkenal, Hafiz Mahamad rasanya tidak perlu diperkenalkan lagi. Beberapa ‘kerja baik’ yang dilakukan sejak kebelakangan ini telah memberikan senyuman kepada sesetengah pihak yang sangat memerIukan bantuan.

Paling terbaru sudah tentu tindakan murninya yang memberikan tiket percuma untuk anak-anak perantau di ibu kota yang ingin pulang ke kampung halaman pada hari raya tempoh hari dengan menyediakan enam biji bas.

Sudah tentu inisiatif yang dibuat memberikan kegembiraan untuk golongan-golongan yang ku.rang berkemampuan.

Buat kej.utan untuk staf

Kali ini, Hafiz telah memberikan kejut.an kepada 120 stafnya dengan memberikan mereka pakej umrah sebagai saIah satu reward atas kerja keras mereka bersama-sama membangunkan perniagaannya.

BeIum sampai sebulan pun ajak pergi umrah

Perkongsian tersebut telah membuatkan ramai sbak kerana pengumuman yang dibuat Hafiz benar-benar menyntuh hati. Mana tidaknya, dia langsung tidak memandang sama ada staf yang ajak mengerjakan umrah itu baru atau lama berkhidmat bersama syarikatnya.

Tambahnya lagi, dia sememangnya sudah berniat sejak awal perniagaan lagi mahu membawa orang-orang berjasa mengerjakan umrah dan dia mulai melakukannya sejak beberapa tahun kebelakangan ini.

Masing2 menangls terha.ru

Jika sebelum ini hanya 20 orang sahaja yang dibawa mengerjakan ibadah tersebut, kali ini dia membawa semua stafnya dengan membahagikan kepada dua kumpulan.

Tngisan k3$yukuran dan terh.aru

Memperolehi majikan seperti itu dapat dilihat menerusi video yang dikongsikan apabila masing-masing memeIuk antara satu sama lain sambil mengucapkan rasa syukur.

Bangga dengan AINAA

Video:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hafiz Mahamad (@hafizmahamad)

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet tumpang terh aru melihat kebaikkan yang dibuat usahawan muda ini dalam melayan para pekerjanya.

Mereka juga mendoakan agar Hafiz dan keluarga terus dimurahkan rezeki supaya dapat terus menghulurkan bantuan serta kegembiraan kepada orang lain seperti yang telah mereka lakukan ini.

Seronoknya dapat bos macam ni

Sumber: Instagram Hafiz Mahamad

 

 

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber: DBONGKAR

Be the first to comment on "[Video] ‘Wahh Bertuahnya..!’ – Hargai Jasa Pkerja, Hafiz Mahamad Hdiahkan Pkej Umrah Kepada 120 Orang Stafnya."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*