Zizie Izette Seb4k Terima Soalan Dari Anak

 

Jumaat lalu, Ahli Parlimen Kinabatangan, Datuk Seri Bung Moktar dan isterinya, Datin Seri Zizie Izette  diperintah untuk memb3l4 diri oleh m4hk4mah S3ksyen atas pertvdvh4n rasv4h berjumlah RM2.8 juta.

Baru-baru ini, perkongsian Zizie menjadi perhatian apabila memuat naik video anak-anaknya yang bertanyakan sama ada dia memenangi k3s tersebut.

Pelakon itu dengan tenang menjawab tidak serta mengatakan anak-anaknya belum memahami tentang pr0sedur k3s berkenaan.

Namun, apa yang mengundang sebak apabila anak lelakinya bertanyakan adakah ibu bapanya akan kembali pulang ke rumah.

Turut kedengaran, anaknya Jenna mula menangis dan kedengaran suara Zizie tidak dapat menahan sebak serta cuba menenangkan anak-anaknya.

Menerusi perkongsian lain, Zizie berkata anak-anaknya dalah sumber kekuatannya dan meluahkan rasa syukur dikurniakan anak-anak seperti mereka.

“Jenna seorang anak yang memahami dan mempunyai tempat istimewa di hati saya. Mommy sayang awak, Jenna. Saya tidak menangis sehingga dia mula menangis. Dia seorang anak yang manis. Saya sangat bersyukur kerana memilikinya dan mereka semua adalah hidup saya,” tulisnya.

Untuk rekod, Zizie mendirikan rumah tangga dengan Bung Mokhtar pada Disember 2009. Pasangan itu dikurniakan kembar lelaki iaitu Aadam Zac dan Aaleph Zeke serta anak perempuan Aalisa Belle Izette, serta turut mempunyai dua orang anak angkat Nayla Nurjenna dan Aaric Zaryn Izette.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : rotikaya

Be the first to comment on "Zizie Izette Seb4k Terima Soalan Dari Anak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*