“$aya Maafkan Semua Dan Takkan Tvntut Apa-apa Di Akhirat..” Air Mata Ustazah Asma’ Berjuraian

Pend4kwah beba$ Ustazah Asma’ Harun sering dilihat l4ntang bersuara menegur i$u-i$u yang diceg4h oleh ajaran agama tidak kiralah dalam industri hiburan ataupun i$u semasa.

Namun, baru-baru ini Ustazah Asma’ menerusi satu sesi live di TikTok miliknya dan meluahkan rasa $ebak apabila dia dikec4m hebat gara-gara sekeping gambar bersama anak orang kenamaan atau VIP.

Menerusi video tersebut, Ustazah Azma’ tidak dapat menahan tangi$an sehingga berkali-kali menyapu air matanya kerana menerima berbagai t0hmahan.

“Sampai hari ini, saya dikata tali barvt, penjual agama, penvnggang agama, hipokr1t, lepastu dimak1 hamvn dengan segala jenis b1natang. Apa yang kalian buat sebenarnya?

Jika dilihat, hari ini ramai netizen yang lantang bersuara demi mencari ke$alahan pendakwah sehingga men1mbulkan pelbagai f1tnah dan tvduhan berat seperti dilalui oleh Ustazah Asma’ Harun.

Asma’ menjelaskan, beliau tidak mengenali anak ahli p0litik itu sehingga wanita tersebut memperkenalkan dirinya sebelum menyatakan hasrat untuk mengambil foto bersama.

Dalam masa sama, pendakwah berusia 39 tahun itu juga terk1lan dengan kata-kata cac1an dilemp4rkan berhubung video ketika bertemu dengan penyanyi dangdut Ifa Raziah.

 Saya sebut lagi sekali, tiada apa-apa disimpan dalam hati meskipun saya mengenali individu tersebut. 

“Saya takkan letakkan kebenc1an, kemar4han sebab hidup kita sangat singkat untuk memasukkan rasa benc1 terhadap manusia dalam hati,” luahnya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Sumber: TikTok @wawaygmanis1601hijab & @dillahussin

Be the first to comment on "“$aya Maafkan Semua Dan Takkan Tvntut Apa-apa Di Akhirat..” Air Mata Ustazah Asma’ Berjuraian"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*