Dari Awal Tak Tahu Status Sebenar DDNK, Isteri Nafi Mata Duitan

Perkahwinan pakar pelaburan saham, pengurus kewangan bertauliah dan penganalisis ekonomi, Datuk Dr Mohd Nazri Khan Adam Rasol Khan (DDNK), 47 dan pa$angannya Tuan Nor Ernie Rossmeris Tuan Zahari, 25 sememangnya menjadi bualan netizen.

Majlis yang cukup gah yang turut dihadiri oleh ramai selebriti terkenal tanah air itu turut menjadi h4ngat netizen apabila bekas isteri kepada DDNK dilihat turut memberikan kenyataan berbavr s1nis di laman s0sialnya sejak semalam.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LHMEDIATV | LH NETWORK SB (@lhmediatv)

Awal-awal dulu tak kenal pun

Namun begitu, menerusi temu bual selepas majlis perkahwinan kali kedua pakar $aham itu, isteri barunya telah menaf1kan dakwaan dia menerima lelaki dengan jarak usia 22 tahun sebagai suami kerana harta.

Menurutnya, jarak umur sejauh 22 tahun bukanlah satu masalah besar kerana masing-masingnya berjaya menemui kesera$ian sepanjang fasa perkenalan mereka yang bermula ketika DDNK membuat talk di sebuah universiti sebelum ini.

“Lucunya, masa mula-mula kenal saya memang tak tahu dia siapa. Dia tak mengaku pun dia DDNK, sampailah saya mulai cari di Internet siapa dirinya sebenar.”

“Orang akan cakap saya dekat dengan dia sebab dia sudah stabil, tapi tak, bukan sebab dia popular, bukan sebab tagline dia.

Tapi kerana dia tak berputus asa sampai sanggup berjumpa dengan orang tua saya dan pandai ambil hati saya.

“Saya t0lak dia pun tak putvs asa, jadi lama-kelamaan saya terima dia. Tip1kal komen netizen, kata saya pilih sebab duit, saya dah sedia… Sebenarnya sejak mula berkawan lagi pun dah ada orang bercakap-cakap.

“Orang kata saya mata du1tan, nak yang dah semua siap. Tapi lama kelamaan kawan-kawan saya mulai menerima hubvngan kami tapi paling penting rakan-rakan baik saya yang sentiasa meny0kong pilihan saya,” ujarnya.

Terdahulu, DDNK mengakvi tidak kek0k bergaul dengan Tuan Nor Ernie Rosemarie Tuan Zahari (25) walaupun wanita itu jauh lebih muda. Malahan, sikap manja dan kelakar yang dimiliki oleh bidadarinya menjadi salah satu sebab tambatan hati.

Tiada apa yang diharapkan selain semoga perkahwinan mereka kekal sehingga ke Jannah.

 

Sumber: FB Astro Gempak & YouTube Budiey ChannelPesona Pengantin

Be the first to comment on "Dari Awal Tak Tahu Status Sebenar DDNK, Isteri Nafi Mata Duitan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*