‘Kami Akan Sentiasa Berdiri Teguh Di Sisi Sarah Dan Anak-anak’– Yusof Haslam

Kemelvt rumah tangga yang dihadapi pelakon, Puteri Sarah Liyana dengan peng4rah filem Mat Kilau: Kebangk1tan P4hlawan, Syamsul Yusof bukan lagi satu rah$ia.

Setiap minggu hantar mesej

Terbaharu, Puteri Sarah mended4hkan bapa mentuanya iaitu Datuk Yusof Haslam tidak pernah lupa untuk menghantar mesej kata-kata  $emangat buat menantunya pada setiap minggu.

Kata Puteri Sarah, 36, itu adalah salah satu kekvatan buat dirinya untuk tidak cepat meng4lah dalam meneruskan kehidupan.

Setiap minggu mesti dapat WhatsApp $emangat daripada bapa mentua saya.

Ini adalah salah satu perkara yang menjadi pembak4r $emangat Sarah untuk tidak pernah berputu$ asa dalam kehidupan.

Sentiasa berdiri teguh

Dalam hantaran di Instagram Stories, pemilik nama Puteri Sarah Liyana Megat Kamaruddin memuat naik t4ngkapan skrin (screenshot) perbualan bersama Yusof Haslam.

Pelakon drama Sabarlah Duhai Hati juga memberitahu yang dia menerima tawaran berlakon daripada sebuah stesen televisyen dan perlu ‘outstastion’ ke New Zealand selama sebulan pada November ini.

Yusof Haslam yang juga merupakan pengar4h dan penerbit tersohor menegaskan dia dan isteri, Datin Fatimah Ismail serta keluarga akan sentiasa berada di sisi Puteri Sarah dan anak-anak.

Sebelum ini, rumah tangga Puteri Sarah dan Syamsul Yusof didakwa dilanda masalah disebabkan kehadiran Ira Kazar. Puteri Sarah juga mengakui dia sudah tidak tinggal sebumbung dengan Syamsul.

Sekadar info, Puteri Sarah berkahwin dengan Syamsul pada 8 Mac 2014 dan dikurniakan dua cahaya mata iaitu Syaikhul Islam serta Sumayyah.

 

Sumber: Instagram @puterisarahliyana

Be the first to comment on "‘Kami Akan Sentiasa Berdiri Teguh Di Sisi Sarah Dan Anak-anak’– Yusof Haslam"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*