$niper Hensem Muncul Di Hari Kemrdekaan Sekolah. Siap $arung “Ghillie Suit” Sambil Mer4ngkak Lagi

Jadi $niper Siap $arung “Ghillie $Suit”, Ko$tum Hari Kebang$aan Peringkat Sekolah Adik Ni Cur1 Tumpuan Netizen

Sebagai rakyat Malaysia yang lahir dan membe$ar di tanah ini, $emangat cinta akan negara perlu di$ematkan dalam diri bermula dari kecil agar $emangat itu terus ‘tumbuh’ dan mekar dalam diri hingga dewa$a.

Setiap kali tibanya bulan kemrdekaan, sekolah adalah antara tempat dimana sambutan ini dimeriahkan. Pelbagai aktiviti memupuk $emangat kemrdekaan dalam diri pelajar sering diadakan.

Selalunya, pertandingan melukis dan mewarna, bacaan puisi, kelas berhias dan juga nyanyian lagu patr1otik adalah pengisian bulan kemrdekaan yang sering diadakan di peringkat sekolah.

Bak kata pepatah ‘melentvr bvluh biarlah dari rebungnya’ sesuai dengan $ituasi yang hendak digambarkan oleh kami hari ini mengenai kisah $emangat patriot1k yang dipamerkan oleh seorang kanak-kanak dengan pakaian beragam yang dilihat unik daripada yang lain.

Menerusi video Tik Tok yang dimuat naik oleh pengguna Wan54 2tTouring, dia kongsikan pakaian anaknya tersebut yang lengkap sebagai seorang $niper dengan berbaju samaran (cam0uflage).

Klip rakaman tersebut telah berjaya meraih hampir satu juta tontonan dan berjaya menarik perhatian orang ramai.

Dalam pada itu, ramai yang memuji sikap dan kegigihan si ayah dalam memperagakan anaknya untuk menyambut hari kemrdekaan agar terlihat lain daripada kanak-kanak yang lain.

Menerusi video klip tersebut juga, difahamkan anaknya telah berjaya mendapat tempat pertama dalam acara pakaian terbaik ketika majlis sambutan tersebut.

Apa kata netizen?

Rata-rata netizen memuji $emangat si ayah dan kecomelan si anak dalam memperagakan pakaian yang unik serta lain dari keinginan kanak-kanak yang lain.

Umumnya, amat jarang kita dapat lihat dalam acara pakaian beragam, kanak-kanak berpakain seperti ini. Pada kebiasaannya, kanak-kanak lebih cenderung untuk memakai pakaian bertemakan bendera atau pakaian tradisional yang lain.

Jom tengok apa yang netizen katakan mengenaik pakaian adik ni.

Sumber: 2ttouring54

Be the first to comment on "$niper Hensem Muncul Di Hari Kemrdekaan Sekolah. Siap $arung “Ghillie Suit” Sambil Mer4ngkak Lagi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*