Bakal Sambung Belajar Oversea Tak Lama Lagi, Leona Menangi$ Tak Nak Tinggalkan Malaysia

Nama influencer, Kasih Iris Leona rasanya tidak perlu diperkenalkan lagi. Anak kepada aktor hebat, Azhar Sulaiman ini kerap menjadi perbualan netizen di media s0sial apabila beberapa kali terpalt dengan k0ntroversi.

Namun begitu, dia dilihat ‘kvat’ dan tidak mengendahkan sebarang komen negat1f berkenaan dirinya dan terus membuat konten untuk tatapan para peminat di media s0sial.

Walau bagaimanapun, gadis manis berusia 20 tahun itu masih muda dan sedang menyambung pengajiannya.

Menerusi Instagram dan TikTok, Leona telah memaklumkan yang dia bakal terbang keluar negara malam ini bagi menyambung pengajian.

Video:

@leonsmeonss

I’m so sad

♬ original sound – Leona 🦋

Menerusi video yang dikongsikan, dia membertahu yang satu hari ini dia hanya menangi$ sahaja kerana bakal berp1sah dengan keluarga serta kenalannya demi mengej4r cita-cita.

Menurutnya, dia begitu $edih untuk meninggalkan Malaysia dan belum bersedia untuk semua ini. Namun, demi pelajaran, dia harus melalui perkara tersebut.

Perkongsian dari Leona itu telah mendapat maklum bala$ daripada warganet dan juga peminatnya. Rata-rata mendoakan agar TikToker itu tersebut berjaya mengejar cita-citanya dan terus memuat naik video-video seperti selalu.

Video 2:

@leonsmeonss

see u guys soon 😭

♬ sonido original – trinusita

Dalam posting yang lain di TikTok, gadis berkenaan juga memberitahu bahawa dia sudah putus dengan teman lelakinya kira-kira sebulan yang lalu namun mereka masih berkawan seperti selalu.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : OMM & TikTok leonsmeonss

Be the first to comment on "Bakal Sambung Belajar Oversea Tak Lama Lagi, Leona Menangi$ Tak Nak Tinggalkan Malaysia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*