“Bersalam Sambil Pegang Janggut.” Tindakan Kurang Sopan Lelaki Ini Buat Bodyguard UAI Tak Pua$ Hati

Baru-baru ini, tvlar perkongsian video di media s0sial memaparkan seorang penceramah terkenal iaitu Ustaz Azhar Idrus atau dikenali sebagai UAI di sebuah majlis ilmu.

Video itu memaparkan UAI sedang bersalaman dengan para jemaah yang menghadiri majlis ilmu yang diadakan di sebuah masjid.

Apa yang mencur1 tumpuan ramai ialah gelagat seorang lelaki yang bersalaman dengan penceramah itu sambil merakamkan video menggunakan telefon bimbitnya. Dalam masa yang sama, dia kemudiannya sempat memegang janggut UAI sebelum akhirnya berlalu pergi.

Tindakan spontan dari lelaki itu juga turut menyebabkan pegawai pengiring yang berada di belakang UAI merenung t4jam ke arah lelaki berkenaan.

Walaupun dia tidak melakukan apa-apa tindakan, jelas kelihatan riak wajahnya yang seakan-akan marah dan terkilan dengan tindakan lelaki tersebut.

Video:

Walaupun ianya kelihatan seperti sesuatu yang melucukan, ramai yang menyelar tindakan lelaki terbabit yang dianggap biadap dan kurang ajar. Netizen turut mengecam tindakannya itu yang seakan-akan tidak menghorm4ti penceramah beba$ itu dengan menyentvh janggut tersebut tanpa meminta keben4ran.

Malah t1ndakannya yang merakamkan video itu juga turut menjadi pertika1an netizen. Meninjau di ruangan komen, netizen meluahkan rasa kurang senang melihat t1ndakan lelaki tersebut.

Dalam masa yang sama, ada yang memahami reaksi yang diberikan pegawai pengiring UAI yang pastinya b1mbang perkara tidak diingini berlakv pada penceramah itu.

“Dengar cerita sampai sekarang bodyguard tu masih usya budak tu.”

“Kita takvt kalau dia ada niat jah4t. Kvku, bulu, rambut b4haya tau boleh digunakan untuk s1hir…”

“Jangan lah kurang ajar gitu, UAI memang sporting tapi jangan lah kita kurang ajar.”

“Bahay4 takvt dia buat benda tak elok.”

“bodyguard jaa lebih ustaz relax jaa..”

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : HCL

Be the first to comment on "“Bersalam Sambil Pegang Janggut.” Tindakan Kurang Sopan Lelaki Ini Buat Bodyguard UAI Tak Pua$ Hati"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*