Kes Tvntutan Hadiah Tanah Lot Banglo Selesai, Aishah Kini Boleh Tarik Nafas Lega

PENYANYI Datuk Aishah meluahkan rasa syukur apabila k3s berka1tan tvntutan sebidang tanah lot banglo yang dimenangi ketika menyertai program realiti Gegar Vaganza musim keempat (GV4) pada tahun 2017 akhirnya selesai.

Aishah atau nama sebenarnya Wan Aishah Wan Ariffin, 57, memberitahu dia kini sudah boleh menarik nafa$ lega selepas lima tahun membuat tuntvtan hadiah tersebut.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wan Aishah Wan Ariffin (@aishahjmm)

“Alhamdulillah semua sudah selesai. Saya bukan suka nak kec0h-kec0h begini, tetapi ia harus diselesaikan. Sekarang saya boleh duduk dengan tenang.

aishah 2

Aishah bersetuju dengan tawaran yang dibuat penaja di m4hkamah.

“Terima kasih kepada pihak peguam kerana sudi mengambil k3s ini. Betul-betul cukup lima tahun baru ada penyelesaian!” katanya.

Terdahulu, Aishah memuat naik video ucapan wakil peguam dari Tetuan Izwan Mazniza Kamil & Ass0ciates yang menjelaskan pihak penaja bersetuju membuat bayaran kepada Aishah.

Peguamnya iaitu Mohammad Izwan Azmi memberitahu pihak penaja hadiah berkenaan tampil dengan satu d0kumen tawaran penyelesaian dan dipersetujui oleh Aishah sendiri.

“Tahniah kepada Datuk Aishah k3sini selesai. Terdapat proposal settlement dari pihak penaja dan Aishah sendiri telah bersetuju.

“Ada bayaran yang perlu dibuat dan beberapa t1ndakan perlu dilakvkan oleh pihak penaja,” jelasnya.

Pada GV4 itu, Aishah dinobatkan sebagai juara manakala tempat kedua dan ketiga adalah penyanyi Liza Hanim dan Lan Solo.

aishah 3

Aishah ketika bergelar juara GV4.

Kemenangan itu melayakkannya membawa pulang hadiah wang tunai RM100,000, sebidang tanah lot banglo, pakej percutian ke Eropah Timur, barangan kemas, baucar beli-belah bernilai RM6,000 berserta piala.

Bagaimanapun timbul 1su apabila penaja bagaimanapun tidak memenuhi apa yang dijanjikan sebaliknya mahu memberi sebidang tanah yang saiznya lebih kecil berbanding lot banglo tersebut.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber: MStar

Be the first to comment on "Kes Tvntutan Hadiah Tanah Lot Banglo Selesai, Aishah Kini Boleh Tarik Nafas Lega"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*