Semoga tiada yg lebih ‘manjahhhh’.. Honeymoon Naik Kapal, Ramai Puji Isteri DDNK Nampak Manja

Sejak minggu lalu, hangat diperkatakan mengenai majlis perkahwinan pengurus kewangan bertauliah dan penganalisis ekonomi, Datuk Dr Mohd Nazri Khan (DDNK) bersama pa$angannya, Datin Nor Ernie Rossmerie.

Selepas hampir dua minggu pakar saham, Datuk Dr Mohd Nazri Khan Adam Rasol Khan mendirikan rumah tangga bersama wanita yang dicintai, Datin Tuan Nor Ernie Rossmeris Tuan Zahari, nampaknya kini pa$angan merpati dua sejoli itu sedang berbulan madu.

Berbulan madu di sebuah kapal layar mewah

Dalam video itu juga, terdapat sebuah kek yang dicoret ‘happy honeymoon’ dan sejambak bunga ros diberikan oleh pakar saham yang berusia 47 tahun itu kepada isterinya.

“Kita adalah kapal yang berlayar di lautan luas yang telah banyak kapal kar4m di dalamnya, mohon doa semoga kita tidak ter$esat di dalam lautan ini,” tulisnya.

Video:

@datodrnazrikhan Kita adalah kapal yang berlayar di lautan luas yang telah banyak kapal karam di dalamnya , mohon doa semoga kita tidak tersesat di dalam lautan ini #ddnk ♬ Penghujung Cinta – Pasha

Perkongsian DDNK itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang terkesima dengan sifat manja Ernie serta mengucapkan tahniah di atas perkahwinan mereka dan mendoakan rumah tangga mereka bahagia.

Amboi, manjanya isteri DDNK!

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terkesima dengan sifat manja yang dimiliki Ernie selepas membina mahligai bersama lelaki yang dicintainya itu.

Semoga berbahagia!

Malah, ada juga netizen yang mendoakan agar mereka berdua selalu bahagia bersama dan hubungan yang terjalin itu kekal selama-lamanya.

 

Sumber: TikTok @datodrnazrikhan

 

Be the first to comment on "Semoga tiada yg lebih ‘manjahhhh’.. Honeymoon Naik Kapal, Ramai Puji Isteri DDNK Nampak Manja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*