Almy Nadia Jalani Pembed4han Buang Cyst, D0ktor $ahkan Hamil Luar Rahim

Keluarga pasangan selebriti, Datuk Fizz Fairuz dan Datin Almy Nadia kerap menjadi sorotan kerana para peminat selesa melihat kehidupan mereka yang sederhana.

Peminat kedua-dua selebriti itu menyifatkan mereka sebagai artis yang cukup humble walaupun mempunyai gelaran.

Ketumbuhan cyst dan ham1l luar rah1m.

Terbaru, perkongsian pelakon Datuk Fizz Fairuz menjadi perhatian ramai apabila memuat naik video isterinya, Datin Almy Nadia dimasukkan ke h0spital.

Memetik mStar Online, Fizz memaklumkan isterinya terpak$a menjalani pemb3dahan selepas disahkan memiliki ketumbvhan cyst dan ham1l luar rah1m.

Menurut Fizz, ketumbvhan itu dike$an selepas Almy dimasukkan ke dalam h0spital bagi menjalan1 pemer1ksaan dokt0r pada petang Jumaat lalu. Katanya lagi, cyst tersebut perlu dibuang dengan $egera menerusi pemb3dahan kerana b1mbang ianya akan pec4h.

“Almy masuk bilik pemb3dahan pada pvkul 6.30 petang tadi (Sabtu). Doktor kata ada cyst berdekatan dengan rahim dia,” katanya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dfizzfairuz 🇲🇾 (@fizzfairuzofficial)

Dalam pada itu, Fizz memberitahu keputu$an untuk membuat pembed4han dimaklumkan pada pagi Sabtu selepas mengetahui keputu$an lap0ran uj1an d4rah.

Katanya lagi, pemb3dahan itu perlu dilakvkan secepat mungkin kerana b1mbang memberi ke$an kepada ke$ihatan dan kandvngannya.

“Sekarang ini, dia kena buat pemb3dahan secepat mungkin sebab nanti akan menganggv kandvngan jika ham1l kemudian hari. Dia mengandvng sebenarnya tapi di luar rah1m.

“Ada cyst yang menganggv, kena buang dengan cepat dan kandungan luar rah1m itu pun kena buang juga sebab takvt pec4h,” katanya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dfizzfairuz 🇲🇾 (@fizzfairuzofficial)

Kata Fizz lagi, keadaan ke$ihatan isterinya kurang baik serta mengalami lem4h badan sejak kebelakangan ini. Fizz berkata isterinya menunjukkan $imptom seperti c1rit-b1rit, dem4m, s4kit pervt dan lem4h.

Terdahulu, Datin Almy Nadia selamat melahirkan bayi keempat pada Disember lepas. Pa$angan ini turut dikurniakan tiga cahaya perempuan iaitu, Nur Afrina Arianna, 7, Nur Afrina Aurora, 6, dan Nur Afrina Ayra, 4, serta seorang anak angkat, Nur Afrina Darwisyah, 13.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : Mstar

Be the first to comment on "Almy Nadia Jalani Pembed4han Buang Cyst, D0ktor $ahkan Hamil Luar Rahim"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*