Sudah 16 Kali Mengandung! Ini ‘Kisah GeIap’ Di Sebalik Lagu Begitu Syulit Lupakan Rehan

Sekiranya anda merupakan pengguna media sos1al khususnya TikTok pastinya anda cukup tahu lagu Begitu Syulit Lupakan Rehan yang dinyanyikan oleh Intan Lembata Bunting.

Video yang meraih lebih 50 juta tontonan setakat artikel ditulis dan berasal dari negara seberang iaitu Indonesia ini telah mencipta fen0mena bukan sahaja di negara berkenaan malah sehingga Malaysia serta menjadi ikutan para net1zen dan artis termasuk Zahiril Adzhim.

@binirehan1

 

♬ suara asli – Powerengers bunting – Intan Lembata bunting

Di sebalik lagu Begitu Sulit Lupakan Rehan, Intan Lembata Bunting menyimpan kisah ‘gel4p’ yang tersendiri. Malah, penddahan beliau menerusi temu bual bersama Angga Candra menjadi platform untuk beliau menddahkan meluahkan kisah di sebalik lagu yang disangka sekadar gurauan bagi orang ramai.

Menurut Intan Lembata Bunting, beliau sudah mengenali Rehan selama setahun lebih. Pertemuan mereka buat pertama kali adalah sewaktu Intan Lembata mimpi sewaktu di hutan yang dipenuhi pokok jagung. Beliau turut menges4hkan jagung di hutan tersebut turut menjadi s4ksi kepada pertemuan mereka.

@_podcastindonesia 19.57 #podcast #intanlembata #raihan #anggacandra #viral ♬ suara asli – Powerengers bunting – Intan Lembata bunting

Penddahan yang dibuat sekaligus membuatkan Angga Candra yang menemu bual beliau hairan sekaligus bertanyakan sama ada Rehan benar-benar wujud atau sebaliknya.

“Percintaan yang ada tapi tidak ada. Cinta itu bagi aku benar tapi bagi orang lain tidak,” resp0n Intan Lembata mengenai percintaan beliau Rehan.

@_podcastindonesia Raihan mana raihan #podcast #intanlembata #raihan #anggacandra #viral ♬ suara asli – Powerengers bunting – Intan Lembata bunting

Lebih mengejvtkan ramai, beliau sebelum ini turut mendkwa sudah 16 kali mengandungkan anak Rehan. Hal ini sekaligus turut menjadi tanda tanya bagi orang ramai bagaimana pertemuan singkat selama setahun setengah mampu membuatkan beliau mengandung sehinggan 16 kali.

Dalam pada itu, Intan Lembata dengan penuh yakin memaklumkan kejadian mengandung selama 16 kali itu benar menurut beliau sendiri namun hanya di alam halusinasi dan bukan di alam sebaliknya.

Penddahan yang dibuat jelas membuatkan para netizen lebih hairan. Malah, tidak kurang juga memaklumkan berasa ser4m dan kelakar dengan penjelasan Intan Lembata. Berikut merupakan resp0n netizen terhadap isv ini.

Untuk pengetahuan, lagu yang dinyanyikan Intan Lembata Bunting ini merupakan sebuah lagu daripada kumpulan The Junas bertajuk Cukup Dikenang Saja.

Lagu sebenar ini tidak menyertakan nama Rehan sebaliknya kreativiti Insta Lembata sekaligus membuatkan lagu ini kembali menjadi carian ramai berikutan cover beliau yang tul4r.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Era Tv 

Sumber : Thevocket

Be the first to comment on "Sudah 16 Kali Mengandung! Ini ‘Kisah GeIap’ Di Sebalik Lagu Begitu Syulit Lupakan Rehan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*