Akhirnya!! Neelofa Berjanji Akan Tunjuk Wajah Penuh ‘Muhammad Bilal’ Tak Lama Lagi

Usia anak sulungnya kini sudah mencecah lapan bulan, selebriti popular Neelofa berkata dia terbuka untuk mend3dahkan Muhammad Bilal kepada umum tidak lama lagi.

Memetik Media Hiburan, Neelofa berkata juga mahu anak kesayangannya itu membesar secara normal seperti mana kanak-kanak yang lain.

“Setakat ini Alhamdulillah Bilal membesar dengan baik. Sebagai ibu saya teruja untuk berkongsi yang dia sekarang sudah pandai merangkak.

“Ya saya sedar ada yang masih mempertika1kan mengenai wajah Bilal di media s0sial, jadi bahan gurau dan sebagainya. Tapi saya percaya di dalam komen tersebut juga terselit doa kesejahteraan anak saya,” katanya.

Dalam pada itu, Neelfa berkata dia tidak akan mengh4lang jika ada peminat mendekati untuk melihat wajah Bilal jika ter$erempak di tempat awam.

“Sebolehnya saya tak mahu $ekat pembesaran dia, biarlah sama dengan kanak-kanak lain. Malah, tidak lama lagi saya dan suami akan bawa dia melancong buat pertama kali.

“Saya pun akui dia akan terd3dah dengan persekitaran luar. Saya pun tak h4lang kalau ada sesiapa ter$erempak lalu tatap wajahnya. Cuma kebanyakannya faham dan menghorm4ti priva$i,” katanya.

 

Video:

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : Rotikaya

Be the first to comment on "Akhirnya!! Neelofa Berjanji Akan Tunjuk Wajah Penuh ‘Muhammad Bilal’ Tak Lama Lagi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*