“Baru Je Lepas Keh1langan Zuriat…” Zulin Aziz $edih Disoal Bila Nak Hamil Lagi

Setiap pa$angan pasti mengimpikan cahaya mata selepas mendirikan rumah tangga bersama pa$angan yang dicintai. Mana tidaknya, anak merupakan pelengkap dan penyeri bagi sesebuah rumah tangga.

Tidak terkecuali buat Zulin Aziz. Terbagharu, Zulin meluahkan rasa kecew4 apabila terdapat segelintir individu apabila sering mengajukan soalan mengena1 zuriat selepas mendirikan rumah tangga bersama suaminya.

“Saya baru lepas gvgur, orang tanya saya bila nak ada baby. Saya rasa nak pen4mpar orang itu. $abar la… Saya baru gvgur bulan lepas,” katanya.

Ujarnya, pengacara yang berusia 32 tahun itu meminta agar orang ramai bersabar dalam menantikan zuriat dalam keluarganya dan meminta agar elak untuk bertanya mengenai soalan $ensitif.

“Kalau nak tanya soalan walaupun kita tidak tahu, elak tanya s0alan $ensitif. Kau tidak ada common $ense kalau tanya soalan. Macam dulu, waktu single, orang tanya bila nak kahwin… kalau aku kahwin dengan suami kau, baru tahu!,”ujarnya lagi.

Dalam pada itu, rata-rata netizen turut berkongsi pengalaman sama seperti yang dialami oleh Zulin selepas berkahwin kerana sering diajukan soalan berkaitan anak oleh masyarakat sekeliling.

Bukan itu sahaja, netizen menasihati Zulin agar abaikan segala kata-kata negat1f yang dilemparkan oleh orang sekeliling dan mendoakan agar selebriti itu dikurniakan zuriat kelak.

Video:

Untuk rekod, pelakon dan pengacara Zulin Aziz, 33, sah bergelar isteri kepada pasangannya, Farhan Norzaini, 35, pada Febuari lalu dalam majlis yang berlangsung di Masjid Negara, Kuala Lumpur

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zulin Aziz (@zulinaziz)

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber: TikTok @ciknajihah

Be the first to comment on "“Baru Je Lepas Keh1langan Zuriat…” Zulin Aziz $edih Disoal Bila Nak Hamil Lagi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*