Selalu Buat Video Tik Tok Masa Kerja, Gelagat Polis Bantuan Ini Ditegur Abang Polis

Tak dinaf1kan ada segelintir individu yang bekerja dalam badan berunif0rm yang suka memuat naik video semasa bekerja. Sebelum ini juga, seorang angg0ta polis diken4kan t1ndakan selepas melakvkan satu siaran langsung menerusi akaun Tik Tok miliknya semasa melakvkan t4ngkapan.

Baru-baru ini pula, perkongsian seorang polis bantuan ini menjadi bualan ramai apabila dia dilihat sering memuat naik video semasa bertuga$.

Bukan sahaja merakamkan video malah dia juga sering melakvkan content yang merepek menampilkan dirinya memakai unif0rm tersebut.

Seorang pemuda yang dipercayai merupakan seorang angg0ta polis turut berkongsikan video-video yang pernah dimuat naik di akaun wanita itu.

Menurut lelaki itu, tidak semua orang awam yang tahu membezakan di antara angg0ta p0lis sebenar dan polis bantuan hanya berdasarkan pada unif0rm yang dipakai.

Tindakan p0lis bantuan itu yang memuat naik video-video merep3k seperti ini juga dilihat menjejaskan imej badan berunif0rm itu di mata netizen.

Malah ramai juga yang meluahkan rasa jemu melihat gelagat wanita itu yang seolah-olah hanya mengej4r ‘views’ sahaja di aplikasi tersebut.

Difahamkan, akaun milik polis bantuan itu telah pun leny4p dari aplikasi tersebut selepas menerima tegvran daripada netizen.

“Ni lah orang kata terpaling polis.”

“Kalau polis betul dia tau etika dalam beruniform macam mana, lebih sudu dari kuah.”

“Aku ni secvrity pun tak buat macam tu sampai baring atas jalan.”

“Bila dah sarung uniform, aku lah terpaling polis di situ.”

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : HCL

Be the first to comment on "Selalu Buat Video Tik Tok Masa Kerja, Gelagat Polis Bantuan Ini Ditegur Abang Polis"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*