Terlalu ‘Try H4rd’ Tiiru Gaya Lee Minho, Penampilan Hael Husaini Disindir Netizen

Baru-baru ini, penyanyi dan komposer Hael Husaini dilihat menghadiri acara fesyen Milan Fashion Week 2022 di Itali. Acara fesyen itu juga turut dihadiri beberapa selebriti terkenal tanah air dan juga selebriti antarabangsa yang dijemput meraikan acara terbesar dalam industri fesyen ini.

Namun penampilan Hael yang kini dilihat semakin berbeza daripada penampilannya dahulu telah menjadi bualan ramai di media sosial. Berdasarkan gambar-gambar yang dimuat naik di Instagram penyanyi itu, ada yang mend4kwa dia terlalu mencuba untuk meniru penampilan pelakon terkenal Korea iaitu Lee Minho.

Menerusi hantaran yang dimuat naik di Twitter itu, individu tersebut berkongsikan gambar Hael dan menuduh penyanyi itu yang dilihat seolah-olah cuba meniru gaya Lee Minho. Perkongsiannya itu turut menerima perhatian netizen yang turut bersetuju dengan pendapatnya itu.

Malah di ruangan komen juga, kebanyakan netizen menegur penampilan Hael yang dilihat berubah dengan begitu dra$tik sekali berbanding dahulu. Sebelum ini juga, penyanyi itu pernah ditudvh melakvkan pemb3dahan plastik pada wajahnya namun d4kwaan itu ditepi$ oleh Hael yang menaf1kan tvduhan itu.

Menurut penyanyi itu, penampilannya mula berubah selepas dia mencukvr jambang pada mukanya membuatkan dia kelihatan lebih muda dari sebelum ini. Meninjau di ruangan komen, kebanyakan netizen turut terpanggil menegvr penampilan penyanyi ini yang dikatakan cuba meniru pelakon dari Korea Selatan itu.

“Dia nak jadi korean so b4d…”

“Dah elok-elok macho terus jadi macam jantan tak siap.”

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : HCL

Be the first to comment on "Terlalu ‘Try H4rd’ Tiiru Gaya Lee Minho, Penampilan Hael Husaini Disindir Netizen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*