Geng Suami Pergi Trip Ke Terengganu, Bini-biniku Ggster Sanggup Drive 5 Pagi Sebab Nak Tengok Apa Suami Buat

Baik isteri, mahupun suami, masing-masing memerlukan Me Time, waktu ini lah mereka diberi kebebasan untuk menikmati kehidupan seperti orang single dimana berjumpa dengan rakan, lepak atau pergi road trip.

Misalnya macam satu geng ni, sekumpulan suami ada pergi ke Terengganu untuk ‘bujang trip’ tetapi tanpa disedari para isteri rupanya sk0deng dari belakang. Ianya dikongsikan menerusi satu video di TikTok  dan meraih perhatian netizen.

5 jam drive. Sampai ke Terengganu kita skodeng laki kita

Menurut @haneyzrodzy, dia bersama geng isteri lain memandu sehingga 5 jam untuk sampai ke Terengganu demi nak mengintai suami mereka.

Dilihat mereka cuba mengint1p suami-suami mereka di sebuah rumah tempat mereka menginap, tapi gel4bah takvt disedar1.

Video tersebut telah meraih 66K jumlah tontonan dan membuatkan ramai netizen terhibur dan mahukan sambungan video tersebut.

Disebabkan permintaan netizen yang ‘tumpang nervou$‘ sama, wanita ini kongsikan satu lagi video intipan mereka dari dalam kereta. Dilihat para suami sedang berseronok bergambar di tepi pantai, dalam rakaman lain, dilihat para suami sedang ingin menuju ke kenderaan mereka.

Dalam video seterusnya, m0dus 0perandi mereka akhirnya terb0ngkar apabila pada waktu malam mereka cuba lalu di halaman suami tetapi suami memberikan i$yarat lampu kepada para isteri ini.

Tapi kalau diperhatikan video kat atas, suami dia nampak macam dah pera$an isteri masing-masing kan? Ya lah, isteri sendiri kot.

Video:

Bagaimanapun, wanita ini menjelaskan bahawa selepas mereka berjumpa, para isteri ini tidak mengganggu suami mereka lagi.

 

Sumber: Lobak merah

Be the first to comment on "Geng Suami Pergi Trip Ke Terengganu, Bini-biniku Ggster Sanggup Drive 5 Pagi Sebab Nak Tengok Apa Suami Buat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*