Peminat Teruja Setelah Mizz Nina Muatnaik Gambar Noh Salleh Di IG, Harap Ada Jodoh Kembali

Baru-baru ini pasangan selebriti Mizz Nina dan Noh Salleh mengejutkan industri hiburan apabila mengumumkan mengenai percer4ian mereka.

HARI ini, genap sebulan selepas Nina dan Noh mengumumkan berita percer4ian mereka.

Bagaimanapun, perkongsian kedua meeka masih lagi menjadi perhatian ramai, termasuk dahulu apabila Mizz Nina memuat naik petikan tentang kecur4ngan dalam sebuah hubungan.

Cuma, seteguh mana pun, Mizz Nina tetap manusia biasa, dia juga ada hati dan perasaan. Tetapi cara luahannya berbeza apabila membuat perkongsian ungkapan daripada Qasim Rafique berhubung kecur4ngan yang dianggap sebagai satu perbuatan yang mel4ngg4r sempadan dalam sesebuah perhubungan.

Dalam ungkapan tersebut ada disebutkan, apabila seseorang berlaku cur4ng, tarikan s3ksu4l dan perhatian yang sepatutnya hak pasangan masing-masing diberikan kepada orang lain.Terbaru menerusi ig story miss nina ada memuatnaik gambar dipercayai Noh Salleh.

Bagusnya tentang mereka, kedua-duanya masih bertemu, keluar bersama dan menjaga hubvngan baik demi anak.

Semua itu dapat dilihat dalam perkongsian InstaStory masing-masing baru-baru ini dengan saling berkongsi gambar antara satu sama lain bersama anak angkat mereka, Musa.

Mungkin terlepas, Mizz Nina kemudiannya memadamkan perkongsian berkenaan. Tak mengapalah Mizz Nina, ramai yang faham perasaan awak. Teruskan berkongsi ayat-ayat motivasi dan ker0hanian yang bermanfaat.Kosmo

Terdahulu, penyanyi Noh Hujan dan Mizz Nina mendirikan rumah tangga pada 2 Julai 2011 sebelum mengumumkan percer4ian mereka pada Ogos lalu dan kini masing-masing membawa haluan sendiri.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : Rotikaya, Kosmo

Be the first to comment on "Peminat Teruja Setelah Mizz Nina Muatnaik Gambar Noh Salleh Di IG, Harap Ada Jodoh Kembali"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*