Selepas Cinta Dengan Anak Tiri Tokti Kecundang, Sharifah Rose Buka Pintu Hati Untuk Berkahwin

Pelakon Sharifah Rose mengakui dia teringin untuk berkahwin, bagaimanapun sehingga kini dia masih single dan belum mempunyai kekasih hati lagi.

Memetik Harian Metro, Rose berkata dia terlalu sibuk dengan keriernya sehingga tiada masa untuk berkenalan dengan mana-mana lelaki.

“Buat masa ini, saya hanya berkawan-kawan saja. Masih ‘single’ (solo) lagi. Cinta lokasi pun tak ada. Habis ‘shooting’, habislah. Di lokasi, saya memang selesa berkawan dengan rakan pelakon lain termasuk yang menjadi ‘her0’ saya dalam drama itu.

“Kalau penonton tengok serasi, bermakna lakonan kami berjayalah. Tapi, untuk cinta lokasi dengan sesama rakan pelakon, memang tak ada pun. Saya habis kerja situ, situ sajalah dan terus balik ke rumah. Datang ‘event’ pun, saya seorang,” katanya.

Ditanya mengenai ‘cinta lokasi’, Sharifah Rose berkata dia tidak b1mbang jika bertemu jodoh di set penggambaran, namun mengharapkan jodoh yang baik-baik sahaja.

“Kalau boleh, jodoh saya bukan artislah. Lelaki bujang, kacak, boleh b1mbing saya, ‘gentleman’, m4tang dan semestinya, em0si dia $tabil. Orangnya biarlah rileks, santai, tak suka mar4h-mar4h dan bukan kak1 pvkul.

“Apapun, saya ada merancang umur 28 tahun ke, apabila dah cukup ‘explore’ karier, baru fikir yang lain-lain. Jadi, rasanya apabila pengalaman dah cukup, masa ‘settle down’ itu, saya akan ‘settle down’,” katanya.

Terdahulu, Sharifah Rose pernah menjalin hvbungan cinta dengan anak tiri Datuk Seri Siti Nurhaliza iaitu Aazief Khalid, namun mereka berpi$ah sejak September 2020.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : 

Be the first to comment on "Selepas Cinta Dengan Anak Tiri Tokti Kecundang, Sharifah Rose Buka Pintu Hati Untuk Berkahwin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*