Masih Ada Cinta Dihati, Bad Indigo Terkejutt Dapat Tahu Bekas Isteri Sudah Temui Pengganti

Meskipun jodoh antara penyanyi Bad Indigo dan Ashira tdak kekal lama, namun perasaan cinta masih wujud dalam diri Bad. Terbaharu, Bad mengakui berasa kelv apabila mengetahui bekas isterinya sudah bertemu pengganti.

“Ketika kami buat video umum pencera1an sebelum ini pun saya pernah kata masih sayangkan dia. Saya mahu lihat dia gembira dan dalam hati ini ada perasaan sayang dan harap boleh buat Ashira kembali bahagia.

“Namun Allah telah tentukan jodoh kami tak panjang… Memang terkejvt apabila dapat tahu dia sudah membawa hati dengan orang lain.

“Saya pun tak boleh cakap banyak mengenainya kerana takvt menggnggu kebahagian orang lain. Kita hanya merancang, Allah tentukan segala-galanya,” katanya.

Bad sebelum itu ada membuat satu hantaran di Instagram miliknya yang meluahkan rasa kecewa dengan berita tersebut.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Badrul Izhan Yeop Abdullah (@bad.indigo_official)

Dalam pada itu, Bad berkata, meskipun hatinya masih belum pul1h daripada pencera1an mereka namun dia reda dengan ketentuan Allah selain mendoakan kebahagiaan bekas isteri.

“Takut juga jika ada yang salah anggap… Sekarang ini saya berusaha meneruskan kehidupan dan pada masa sama saya sentiasa mendoakan Ashira bahagia,” ujarnya.

Ujarnya, dia tidak terfikir untuk mencari pengganti kerana sedar akan situasi dirinya sendiri selain enggan menyu$ahkan orang lain.

Kini, Bad mencari rezeki di sebuah bengkel di Ampang sejak Januari lalu memandangkan dia sudah lama tidak menerima sebarang undangan nyanyian.

Terdahulu, penyanyi Ashira, 37 tahun itu mengakui masih travma untuk kembali bergelar isteri apatah lagi dua kali gag4l dalam perkahwinan dan bahagia dengan kawan lama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashira Aziz (@ashiraaziz)

 

Sumber:Instagram Ashira Aziz,  IG bad.indigo_official

Be the first to comment on "Masih Ada Cinta Dihati, Bad Indigo Terkejutt Dapat Tahu Bekas Isteri Sudah Temui Pengganti"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*