“Tiada kata-kata yang mampu diucapkan..” Air Mata Gembira Sambut Kepulangan Azi

Ejen jualan kosmetik yang menjadi mang$a pencul1kan, Rosnazirah Mohd Naim, 36, atau lebih dikenali sebagai Azi menangi$ sambil memelvk ibunya ketika dibawa pulang ke pangkuan keluarganya dengan $elamat di rumah mentua di Kampung Kelochor dekat sini pada Isnin.

Azi, di$elamatkan P0lis Diraja Malaysia (PDRM) dengan bantuan p0lis Thailand pada Khamis lalu sebelum m4ngsa diserahkan kepada keluarganya pada jam 2.50 petang Isnin oleh Ketua Polis Kelantan, Datuk Muhamad Zaki Harun.

Pada 13, September lalu, Azi did4kwa dilarikan tiga lelaki dalam kejad1an di Kampung Semat Jal, Wakaf Bharu Kelantan sebelum berjaya di$elamatkan dan dibawa pulang ke Malaysia pada Khamis.

Ketua Polis Negara, Tan Sri Acryl Sani Abdullah Sani dilaporkan berkata, kejayaan itu adalah hasil bantuan dan kerjasama pihak berkua$a Thailand.

“Seramai tujuh lelaki warga tempatan dit4han di Kelantan, Selangor dan Kuala Lumpur bagi membantu sia$atan Ke$ tersebut.

Menerusi hantaran s0sial media, Azi menangi$ apabila dikembalikan kepada ahli keluarganya pada jam 2.50 petang Isnin oleh Ketua P0lis Kelantan, Datuk Muhamad Zaki Harun.

Video:

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber; Sinar Harian

Be the first to comment on "“Tiada kata-kata yang mampu diucapkan..” Air Mata Gembira Sambut Kepulangan Azi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*