Isu Gelaran ‘Datuk Pal$u’ Suami, Eina Azman & Fouziah Gous Terus Diam Membi$u

Beberapa hari lalu hangat diperkatakan apabila pihak mend4kwa gelaran ‘Datuk’ yang dimiliki oleh suami pelakon Datin Paduka Eina Azman dan Datin Fouziah Gous adalah pal$u.

Individu itu mend4kwa hasil semakan di portal rasmi Darjah Kebesaran iaitu Istiadat mendapati nama Datuk Kaiser Gurmeet Abdullah (suami Eina Azman) dan Datuk Zhafran Md Yusof (suami Fouziah Gous) tiada.

Bagaimanapun, sehingga kini kedua pelakon wanita itu iaitu Fouziah dan Eina terus berdiam diri untuk menjawawab d4kwaan  berhubung 1su tersebut.

Memetik Harian Metro, usaha mereka untuk mendapatkan kenyataan daripada kedua selebriti gagal apabila mesej dan panggila telefon tidak dibalas serta dijawab.

Hasil tinjauan mendapati, menerusi Insta story Fouziah Gous  mengatakan dia kini berada di Johor bersama suami dan anak-anak bagi mengikuti festival perniagaan untuk minuman kesihatan sarang burung walet yang diusahakannya, FG Walet.

Manakala, Eina dilihat berkongsikan beberapa juadah makanan, termasuk menikm4ti keenakan durian Musang King.

Sebelum ini hangat diperkatakan mengenai 1su pembelian gelaran Datuk pal$u termasuk suami kepada selebriti Heliza Helmi iaitu Datuk Seri Mahadi Badrul Zaman.

Difahamkan, ia berikutan ada individu membuat semakan dan mend4kwa nama suami Heliza tiada dalam senarai sistem istiadat rasmi. 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : Rotikaya

Be the first to comment on "Isu Gelaran ‘Datuk Pal$u’ Suami, Eina Azman & Fouziah Gous Terus Diam Membi$u"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*