Akhirnya ‘Makcik Baju Mer4h’ Tampil Bersemuka Dengan Pengantin, ‘Janji Tak Menyelit Lagi’

Setiap pasangan pengantin pastinya mahukan majlis yang dirancang selama berbulan-bulan ini berlangsung dengan lancar.

Kisah ‘makcik baju mer4h’ h4ngat diperkatakan di media s0sial sejak beberapa hari lalu, selepas seorang pengantin melahirkan rasa kurang senang dengan wanita itu pada hari bahagianya.

Alhamdulillah terbaik sis . Semua nya selesai

Bagaimanapun dalam perkembangan terbaru, pengantin bernama Zarah Yusoff memaklumkan i$u tersebut sudahpun selesai, selepas wanita berkenaan memohon maaf.

Menerusi video penjelasan yang dimuat naik di TikTok, Zarah berkata dia dan keluarganya bersemuka dengan wanita tersebut beserta pihak masjid untuk menyelesaikan isu berkenaan.

“Saya bersama keluarga telah bertemu dengan wakil daripada pihak masjid dan makcik berkenaan bersama dengan suami serta anaknya.

“Kami telah berbincang mengenai isu-isu yang berlakv untuk mereka perbaiki bagi mengel4kkan ia berlakv lagi di masa akan datang.

“Kiranya sudah selesai di antara saya dengan makcik itu. Makcik tu sudah meminta maaf kepada saya dan saya meminta maaf kepadanya. Jadi, tiada i$u lagi… sudah bermaaf-maafan,” katanya.

Disebabkan kedua-dua pihak sudah menyelesaikan isu tersebut, Zarah berkata dia sudah memadamkan video-video yang ditvlarkan di aplikasi TikTok sebelum ini.

Beberapa hari lalu, tvlar mengena1 ins1den majlis perkahwinan yang ‘r0sak’ disebbkan oleh t1ndakan seorang makcik berbaju mer4h di sebuah majlis perkahwinan.

Mana tidaknya, makcik berbaju mer4h itu seringkali menyelit setiap kali jurugambar ingin mengambil gambar dan video pengantin sehingga men1mbulkan rasa kurang senang.

Video:

 

Sumber: TikTok azfztlmhmmd

Be the first to comment on "Akhirnya ‘Makcik Baju Mer4h’ Tampil Bersemuka Dengan Pengantin, ‘Janji Tak Menyelit Lagi’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*