Biarpun Suami Tidak Sempurna, Isteri Enjoy Momen Berdua Pusing Satu KL. “Bahagia Dengan Cara Kita”

Tiada orang sempurna namun kita akan saling menyempurnakan satu sama lain bersama pasangan melalui alam perkahwinan. Nikm4ti momen indah berdua, meniti perjalanan kehidupan dan lain-lain perkara dilalui adalah kenangan terindah dalam rumahtangga.

Satu perkongsian dari seorang isteri di mana suaminya seorang kelainan upaya membawanya jalan-jalan “pu$ing satu KL” di sebalik kekurangannya itu amat sweet. Bak kata orang bahagia itu mengikut cara kita, bukan orang lain.

Jelas Nadiatul Farhana yang juga seorang guru pembimbing dan kaunseling sepenuh masa serta dilahirkan sempurna,suaminya amat suka berjalan dan mereka menghabiskan cuti hujung minggu untuk pusing-pusing satu KL untuk menikm4ti momen indah berdua.

Walau sesekali dia “mervngut manja” kerana kepenatan berjalan tapi suami tetap memberinya kata-kata semangat untuk terus berjalan.

Jika difikirkan secara logik tiada “pemandangan” mampu dilihatnya tapi menikm4ti momen indah berdua itu lebih manis dan menjadi kenangan seumur hidup.

Jelas Nadiatul Farhana, enjoy dengan momen yang ada, mereka sempat makan menikm4ti makanan v1ral iaitu kunafa selain menikm4ti aiskrim. Bahkan kakinya akan mengikut saja jejak suaminya yang menjadi penunjuk arah.

Hasil dari “pusing-pusing” sekitar KLCC, Jambatan Saloma dan lain-lain lokasi, bonding time tersebut, mereka melakukan 15,000 langkah dengan berjalan sejauh 10 km.

Dalam pada itu dirinya menjelaskan, dirinya mengenali suami melalui aplikasi Clubhouse iaitu sebuah aplikasi media berasaskan audio. Ia medium orang ramai berhubung di mana-mana tujuan berbincang, bercerita, mengembangka idea, mengeratkan hubungan dan bertemu dengan orang baru dari seluruh dunia.

Benarlah jodoh itu rahsia, bila dipertemukan dengan orang yang tepat, kita akan bahagia. Moga cinta pasangan ini kekal till Jannah.

Video:

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : nadiatul_farhana

Be the first to comment on "Biarpun Suami Tidak Sempurna, Isteri Enjoy Momen Berdua Pusing Satu KL. “Bahagia Dengan Cara Kita”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*