Umur 48 Tetap Segak! Ramai Yang Tak tahu, Hrithik Roshan Merupakan Bapa Tunggal Yang Gigih Besarkan Anak-Anak

Sering digelar The Greek God of Bollywood, ketampanan aktor Bollywood, Hrithik Roshan sampai sekarang masih menjadi pujaan. Walaupun sudah berusia 48 tahun, bapa tvnggal kepada dua anak lelaki itu tetap p0pular dan menjadi $alah seorang pelakon termahal di India.

Berdarah kacukan Punjabi dan Benggali, anak kepada peng4rah filem terkenal Rakesh Roshan ini mula menempa nama melalui filem ‘Kaho Naa… Pyaar Hai’.

Tapi sayangnya rumah tangga yang dibina dengan pereka fesyen dan pereka hiasan dalaman, Sussanne Khan selama 14 tahun ter$ungkur di tengah jalan.

Perkahwinan mereka yang termetera1 pada tahun 2000 berakhir pada 2014 dengan dikurniakan dua zuriat.

BAPA TUNGGAL

Pasangan Hrithik dan Sussanne dikurniakan dua anak lelaki – Hrehaan Roshan, 16, dan Hridaan Roshan, 14. Meskipun hak penjagaan anak-anak diberikan kepada si ibu, tetapi Hrithik bertanggungjawab memberikan didikan serta kasih sayang sebagai bapa kepada mereka.

Meskipun sudah berpisah, namun pasangan berbeza agama ini tetap menjalinkan hubungan baik. Biarpun sudah mempunyai pengganti, Sussanne yang merupakan anak pelakon Sanjay Khan masih dilihat mesra dengan ahli keluarga bekas suaminya, termasuk menghadiri sambutan hari jadi ke-50 Sunaina, kakak Hrithik baru-baru ini.

Malah ketika India mengenakan per1ntah berkurvng pada tahun 2020, Sussanne Khan, 46, telah berpindah ke rumah bekas suaminya untuk sama-sama membesarkan anak mereka.

Ke$empatan kuarantin tersebut digunakan sebaik-baiknya oleh bapa tvnggal itu dengan menghabiskan seluruh masanya disamping anak-anak.

“Saya gembira apabila bekas isteri secara sukarela berpindah sementara ke rumah ini agar anak-anak tidak merasa ‘terpi$ah’ dengan kami berdua.

Terima kasih Sussanne kerana sentiasa meny0kong dan memahami perjalanan kita sebagai ibu bapa.” Hrithik Roshan.

Antara aktiviti mereka di rumah adalah bersenam, selain menghabiskan banyak masa bapa-anak bersama-sama.

Memang terserlah sifat kebapaan yang penyayang di jiwa akt0r hebat itu. Kini walaupun sudah kembali s1buk di layar perak, Hrithik sebagai bapa sentiasa mengambil berat per1hal anak-anaknya yang kian meningkat dewasa.

Selain lakonan, lelaki yang mempunyai sepasang mata hazel kehijauan ini juga mahir menari. Beliau juga aktif dalam kerja-kerja kemanusiaan, menjad1 dvta produk dan usahawan.

Nampaknya kedua-dua anak lelaki Hrithik bertuah mewarisi rupa para$ ibu bapa mereka. Mesti dah besar nanti, segak macam bapa tercinta! Mana tahu bakal warisi bakat Hrithik jugak, jadi anak seni Bollywood.

Jom tengok foto-foto Hrithik dan anak-anak ketika mereka bercuti tahun lalu… 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : Nona

Be the first to comment on "Umur 48 Tetap Segak! Ramai Yang Tak tahu, Hrithik Roshan Merupakan Bapa Tunggal Yang Gigih Besarkan Anak-Anak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*