Maya Karin Kena ‘Anx1ety’ Dalam Air Jam 3 Pagi, Ketika Sedang Berlakon

Aktres terkenal Tanah Air, Maya Karin hari ini telah menceritakan kejad1an yang men1mpa dirinya ketika di lokas1 pengambaran filem Telaga Suriram apabila mengalam1 $erangan anx1ety secara tiba-tiba.

Lebih membuatkan suasana pan1k adalah ketika itu dia sedang mejayakan b4bak di dalam air sekitar jam 3 pagi.

Perkara tersebut dikongsikan oleh Maya menerusi Instagramnya yang memperlihatkan dirinya sedang mendapatkan 0ksigen tambahan di lokasi pengambaran.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maya Karin (@maya_karin)

Menurut pelakon filem Abang Long Fadil 3 itu, $erangan anx1ety yang dialam1nya itu mungkin disebbkan oleh kepen4tan yang dialam1 selepas kurang rehat kerana mempunyai beberapa urusan kerja dan baru tiba dari Singapura.

Tambahnya, dia berasa seperti otaknya berada dalam keadaan bekv di dalam air sehingga tidak dapat menyelam dan menahan nafas.

Walau bagaimanapun, tidak lama selepas itu dia kembali pul1h dan bakal menghabiskan baki pengambaran sebelum mendapatkan cuti selama 3 hari untuk berehat.

Terdahulu, Maya Karin pernah berkongsi bahawa dia telah mengalam1 $erangan anx1ety sehingga menyvkarnya untuk bernafa$ serta tubuh badan menggelet4r seluruh badan.

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber: Instagram Maya Karin

Be the first to comment on "Maya Karin Kena ‘Anx1ety’ Dalam Air Jam 3 Pagi, Ketika Sedang Berlakon"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*