“Mana Tumpahnya Kuah, Kalau Tak Ke Nasi” – Gelagat Anak Dayah Bakar Tiru Gaya Askar Ayahnya ‘Cuit Hati’

Kalau sudah dinamakan anak beranak mesti ada yang sama seperti cara jalan ataupun perangai yang sama. Selalunya anak lelaki akan banyak persamaan dengan ayah mereka.

Walaupun begitu tidak semua juga akan mengikut ayah mereka, ada juga yang mempunyai penampilan atau gaya yang berbeza daripada ayah mereka tetapi persamaan lain tetapi persis ayah mereka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAYAH BAKAR (@dayahbakar)

Sama la juga seperti anak lelaki kepada Dayah Bakar iaitu Muhammad Achbar, melalui sebuah rakaman video yang dimuatnaik di laman instagram milik beliau, Dayah ada memuatnaik video yang menunjukkan suami dan anaknya Achbar.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAYAH BAKAR (@dayahbakar)

Tetapi yang menarik perhatian adalah cara mereka berdiri yang seakan sama antara satu sama lain itu menunjukkan yang ayahnya itu banyak mempengaruhi Achbar walaupun cara berdiri pun sama. Dengan caption yang menarik membuatkan netizen paham maksud yang hendak disampikan oleh personaliti tv itu.

Apabila diterjah ke ruangan komen pula, selebriti Lisa Surihani turut meninggalkan komen tentang musik yang digunakan itu membuatkan video itu menarik dan komen lain juga membicarakan 1su yang sama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAYAH BAKAR (@dayahbakar)

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : Dayahbakar

Be the first to comment on "“Mana Tumpahnya Kuah, Kalau Tak Ke Nasi” – Gelagat Anak Dayah Bakar Tiru Gaya Askar Ayahnya ‘Cuit Hati’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*