Saya Dan Bekas Isteri Tunggu 4 Tahun Dapatkan Anak. Abe Joe Bangga Dengan $emangat Madammu

Bertuah wanita bernama Ericya Baiduri Abdul Rashid atau lebih dikenali sebagai Madammu ini kerana dikurniakan seorang suami penyayang!

Selain kisah kejayaannya sebagai usahawan menjadi pencetu$ $emangat kepada ramai wanita, perjalanan Madammu untuk hamil dan memiliki zuriat juga tidak kurang hebatnya.

Semoga Allah Kabulkan Doa

‘Semoga Allah kabulkan doa, izinkan mereka dapat zuriat.’ Fizo kagum Madammu tak pernah selindung buat r4watanIVF. Malah dari awal Madammu banyak kongsikan bagaimana perjalanannya untuk dapatkan anak.

Fizo Omar dan bekas isterinya juga pernah berusaha kera$ untuk mendapatkan anak. Oleh sebab itu dia memahami apa yang dilalui Madammu dan suaminya.

Izinkan Mereka Dapat Zuriat

Abe joe respect both of them yang tidak berselindung ataupun fikirkan apa pandangan masyarakat yang mereka sanggup berkongsi berjalan mereka dalam proses melakukan IVF untuk mendapat zuriat setelah sekian lama menunggu rezeki Allah dengan niat untuk meningkatkan awareness di kalangan masyarakat kita.

Even Abe joe dan bekas isteri sendiri menunggu 4 tahun untuk nak dapatkan Cik Yam.

Pelbagai usaha telah dilakvkan dan yang paling penting kesabaran, support pasangan kita dan ikhtiar yang berterusan. So Abe joe faham perasaan itu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fizo Omar (@fizoomar)

Fizo Kagum Madammu

Kadang itu buat kita terfikir orang yang Allah bagi rezeki zuriat sehingga terlvpa untuk bersyukur dengan mengaba1kan tanggungjawab sebagai parents dan ada juga yang sanggup gugvkan dan buang anak macam tu saja.

Sedangkan pasangan yang betul-betul hendakkan zuriat sanggup buat apa sahaja sehingga sanggup berbelanja ratusan ribu untuk dapatkannya.

Tak Pernah Selindung Buat r4watan IVF

Kita semua sibuk mengejar rezeki Allah yang kita belum ada sampai terlupa untuk mensyukuri rezeki yang Allah telah kurniakan kepada kita semua. Sehingga kita terlupa akan nilai sesuatu rezeki yang kita ada.

Semoga Allah permudahkan urusan pasangan ini dan mengurniakan zuriat yang soleh dan solehah kepada mereka berdua.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Media

Sumber : 

Be the first to comment on "Saya Dan Bekas Isteri Tunggu 4 Tahun Dapatkan Anak. Abe Joe Bangga Dengan $emangat Madammu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*